shurda je napisao(la):dzin16: neznam druze,,on je meni rekao da ima u ljubuskom neki lik tog ko fol turbaka sa tim tokarenim klipovima od 2.0 8v,,
sad si me sjebo totalnoooo:icon_sad::icon_sad:,,sutra cu to provjerit obavezno
dzinn16v je napisao(la):shurda je napisao(la):dzin16: neznam druze,,on je meni rekao da ima u ljubuskom neki lik tog ko fol turbaka sa tim tokarenim klipovima od 2.0 8v,,
sad si me sjebo totalnoooo:icon_sad::icon_sad:,,sutra cu to provjerit obavezno
Pa odi u garazu i vidi sta pise na bloku....
dzinn16v je napisao(la):Jbt kako si mogao kupiti motor a da ne vidis kod motora...??
Motor je nekada bio dobar ali glavni problem je sto su klipovi od XE i LET-a drugaciji zbog kompresije pa su na tome motoru tokareni ...zadnji put kad je skidana glava klipovi su bili dosta izgorili...sad neznam jeli poslije itko ista jer to je bilo dosta davno ima jedno 5god.
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Koliko si dao za motor ? Prodaj to i napravi XE-a.
erol_brcak je napisao(la):E drug moj, bas mi je zao, znam taj osjecaj kad si naguzen, nazalost
Ne znam sta bi ti reko, sretno dalje, vidi da se izvuces sad iz sranja tog nekako
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Prodaj tog LET-a ili sta je vec i sto uzmes popravi svoj motor u autu i Bog te veselio. A puno si dao para na coravo, jebi ga.
Little Dragon je napisao(la):rekao sam ja da tu nesto smrdi , na vrata i gadzaj ga motorom u glavu
g0go je napisao(la):Buraz, nemoj da toliko scenis, kada bude bolja situacija naruci kovane klipove i onda neces imati nikakvih problema, ta ne razlikuju se LET i XE bas previse, samo instalacija i klipovi, a ostalo je sve isto... Provjeri od cega ti je instalacija, ako je od LETa ostavi, a ako nije naci cemo i to... Jes da ce te jos malo kostati, ali ni pravoga LETa kojeme ne znas kakvo je stanje platiti ces oko 1000€ i moze ti odmah sutra zaribati, a ovako ces znati na cemu si tj neces imati brige u kakvom je stanju... Sta god treba, smo zovi...