Jucer cujem da bez obzira na lance, moras imati i zimske gume do 15. aprila, a ove ljetne sto ja imam, ne znam koliko imaju mm. Kako god strpit cu seBravo 16v je napisao(la):Kenan28 je napisao(la):Uspije li se ko suzdrzati da ne stavi ljetne gume, vala ja jedva po ovom lijepom vremenu, ne znam kako cu izdrzati 15-ti da ne stavim felge ali ne daje mi se lova muriji nikako, sad je njihovo vrijeme da zaustavljaju koga god vise sa felgama.
Ja sam vratio jos prije 10 dana! Samo stavis lance u gepek i ne mogu ti nista! P.S, moras imati min 4 mm sare na gumama!
Kenan28 je napisao(la):Jucer cujem da bez obzira na lance, moras imati i zimske gume do 15. aprila, a ove ljetne sto ja imam, ne znam koliko imaju mm. Kako god strpit cu seBravo 16v je napisao(la):Kenan28 je napisao(la):Uspije li se ko suzdrzati da ne stavi ljetne gume, vala ja jedva po ovom lijepom vremenu, ne znam kako cu izdrzati 15-ti da ne stavim felge ali ne daje mi se lova muriji nikako, sad je njihovo vrijeme da zaustavljaju koga god vise sa felgama.
Ja sam vratio jos prije 10 dana! Samo stavis lance u gepek i ne mogu ti nista! P.S, moras imati min 4 mm sare na gumama!