Član
Kao sto naslov kaze potreban mi je senzor kilometar sata, ako neko ima slucajno ili zna gdje mogu nabaviti. Radi se o senzoru ili pinjonu kako ga mnogi zovu, za Polo 6n2 1.4 tdi. moguce je da jos neki auti imaju isti ovakav senzor, ja sam nasao od golfa III, nekako mi je najpribliziniji ovom, isto je prikljucno mjesto dzeka i ovaj dole dio gdje je iglica, samo je razlika u obliku senzora, evo slike ce pokazati kakav je moj, od trice je kao stap, ne znam kako drugacije da se izrazim, i meni ne odgovara jer ga ne mogu zavrnut, smetaju mi... ma svasta mi smeta,hehe
evo slike senzora

Uploaded with ImageShack.us
u ovom dijelu, gdje se prikljucuje dzek imaju tri stopice ili pina oznaka + A - ( A je impuls kolko sam upucen)

ne mogu sa ovog senzora da procitam sve oznake, ali nasao sam jednu koja ide ovako: PA66-GF30
trazio sam po netu i ovaj broj moze da oznacava materijal od kojeg je senzor napravljen, tako da cisto sumnjam da je to broj pod kojim se moze u katalozima naci ovaj senzor. Gledao sam ovdje kod nas u autodijelovima, da je za G2 vec bi ga nasao, ali za ovo moje kino nema.
Napravio sam oglas cisto da vidim da neko slucajno nema, ili je vidio negdje, ili se sreo na nekom vozilu sa istim senzorom, bilo kakva informacija koja ce mi olaksat pronalazak senzora.
Ne mogu vise da se ganjam po gradu, a ne znam koliko idem na sat
evo slike senzora

u ovom dijelu, gdje se prikljucuje dzek imaju tri stopice ili pina oznaka + A - ( A je impuls kolko sam upucen)

ne mogu sa ovog senzora da procitam sve oznake, ali nasao sam jednu koja ide ovako: PA66-GF30
trazio sam po netu i ovaj broj moze da oznacava materijal od kojeg je senzor napravljen, tako da cisto sumnjam da je to broj pod kojim se moze u katalozima naci ovaj senzor. Gledao sam ovdje kod nas u autodijelovima, da je za G2 vec bi ga nasao, ali za ovo moje kino nema.
Napravio sam oglas cisto da vidim da neko slucajno nema, ili je vidio negdje, ili se sreo na nekom vozilu sa istim senzorom, bilo kakva informacija koja ce mi olaksat pronalazak senzora.
Ne mogu vise da se ganjam po gradu, a ne znam koliko idem na sat