EDO_GTI je napisao(la):nove rubove i pragove za Golf 2 GTI ili ako neko zna dje ima da se poruci, neka realna cijena hvala
heheh nije to to, nego sam mislio da sredim auto malo, i ovi sad nisu u koliko losem stanju ali bih neke kao novo da su . Ovamo slabo toga ima niko ne dovodi vise takva auta.nOKe je napisao(la):jel smijem pitati razlog, zasto bas NOVI ?
mogu se naci u jako dobrom stanju, bez ikakvih ogrebotina polovni, svakako..
mozes uzeti nove, pravljene koji qrtzu ne valjaju..
i ti se poceo furati na vwcc ekipu ? :lol:
pogledaj druze po otpadima, auta koja dolaze iz vana obicno su u boljem stanju nego ovo kod nas sto se voza, moze se naci bukvalno bez packe.. ja sam ih gledao par..
.nOKe je napisao(la):dzin ti je napisao gore, ima u mostaru cini mi se da se naruce novi, ali su fkt cijene paprene, on ce ti reci tacno koliko kostaju.. ja sam se raspitivao za g60, i bas su skupi :/
.nOKe je napisao(la):dzin ti je napisao gore, ima u mostaru cini mi se da se naruce novi, ali su fkt cijene paprene, on ce ti reci tacno koliko kostaju.. ja sam se raspitivao za g60, i bas su skupi :/
bolc je napisao(la):.nOKe je napisao(la):dzin ti je napisao gore, ima u mostaru cini mi se da se naruce novi, ali su fkt cijene paprene, on ce ti reci tacno koliko kostaju.. ja sam se raspitivao za g60, i bas su skupi :/
G60 rubovi se nemogu poručit više original novi