daki je napisao(la):Bile su ove teme, i malo je postaro, medjutim kako danas bhtuning broji dosta novih clanova, koji ocigledno (zakljuceno po komenarima) nisu vidjeli do sada iste/navedene projekte tema je ok i na OK mijestu.
ovog sa lupom poznajemPike_gti je napisao(la):daki je napisao(la):Bile su ove teme, i malo je postaro, medjutim kako danas bhtuning broji dosta novih clanova, koji ocigledno (zakljuceno po komenarima) nisu vidjeli do sada iste/navedene projekte tema je ok i na OK mijestu.
za lupa znam da je bio a za golfa nisam znao ali i na vw club croatia je doslo do nekih promjena pa su projekti adekvatno azurirani tako da su slike stavljene na jednom mjesto gdje nema puno komentara i nema onih 50+ stranica nego sve slike u 3 stranice tako da ko ovo jos nije vidio ovako mu je dosta lakse i preglednije... dobra tema dobra ideja delibegovicu sjedi 5
IGY je napisao(la):ovog sa lupom poznajemPike_gti je napisao(la):daki je napisao(la):Bile su ove teme, i malo je postaro, medjutim kako danas bhtuning broji dosta novih clanova, koji ocigledno (zakljuceno po komenarima) nisu vidjeli do sada iste/navedene projekte tema je ok i na OK mijestu.
za lupa znam da je bio a za golfa nisam znao ali i na vw club croatia je doslo do nekih promjena pa su projekti adekvatno azurirani tako da su slike stavljene na jednom mjesto gdje nema puno komentara i nema onih 50+ stranica nego sve slike u 3 stranice tako da ko ovo jos nije vidio ovako mu je dosta lakse i preglednije... dobra tema dobra ideja delibegovicu sjedi 5
sta ce tek ici u njega tek onda ce te se zacuditi
ali necu da odajem jer me zamolio da sutim dok ne bude sve gotovo
Pike_gti je napisao(la):IGY je napisao(la):ovog sa lupom poznajemPike_gti je napisao(la):daki je napisao(la):Bile su ove teme, i malo je postaro, medjutim kako danas bhtuning broji dosta novih clanova, koji ocigledno (zakljuceno po komenarima) nisu vidjeli do sada iste/navedene projekte tema je ok i na OK mijestu.
sta ce tek ici u njega tek onda ce te se zacuditi
ali necu da odajem jer me zamolio da sutim dok ne bude sve gotovo
hu hu hu pero je car poznajem ga licno... radio je skuter jednom mom prijatelju... recimo da ja znam sve sta ide u lupaca al druge ljude drzi u neizvjesnosti...
BLACK KNIGHT je napisao(la):Nema dalje, svaka cast za ovo, respect..