Član
nebitno koja zastava,poginulo je preko 10000 Ljudi od toga 3000djece mladje od 14godina,i trostruko vise ce umrijeti u mukama od poslijedica zracenja....Zar to nije razlog za jednu suzu od pola grama vode? :icon_sad:
Nemoj molim te da ti ja sad vazim o vjeri i kakve veze ima...(sto na google-u se ne moze naci)Vernes_AMG je napisao(la):s1ck je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ja stvarno ne razumijem vas, pa izginulo toliko ljudi vi pravite sprdnju od toga. One ostecene nuklearke budel sranja zesceg toksicni zrak bi mogo i do nas doletit, bil puco te "lol" smajlije da obolis od raka.
P.S. Ja sam u pocetku nisam shvacao ozbiljnost svega sto se tamo dogodilo, al ovih par dana kako slusam i citam ono je cista katastrofa, nije nimalo za ismijavanja.
sve smo/su sami trazili i sad je kasno Bozija volja i kazna i sta se ti pravis tu kao neka majka tereza boli me ku*ac za jebene japance isto ko sto je njih bolio ku*ac za rat ovdje kod nas tako molim te nemoj mi pametovati
Prvo , ne mozes porediti rat i prirodnu katastrofu. Cuj sami trazili , potresi su prirodna pojava , ako te zanimaju detalji imas google pa citaj malo.
I Japan je jedna od zemalja koja je najvise pomogla nasoj drzavi i treba biti covjek pa makar suosjecati s ljudima
nermin suljagic je napisao(la):nebitno koja zastava,poginulo je preko 10000 Ljudi od toga 3000djece mladje od 14godina,i trostruko vise ce umrijeti u mukama od poslijedica zracenja....Zar to nije razlog za jednu suzu od pola grama vode? :icon_sad:
erol_brcak je napisao(la):@elvis: kakve veze Ameri imaju sa onim sto sam ja napiso?
@Sick: Kakve veze ti ima rat u Bosni sa Japanom jadan ti ne bio?
I nije istina da ih boli ku*ac, kao sto neko napisa ranije, Japan je Bosni dosad donirao oko 500 miliona dolara. bez obzira na to, ako imas imalo humanosti treba ti bit zao samo jedne ljudske zrtve, a ne 6500 koliko se dosad procjenjuje da je izginulo u Japanu, plus desetak hiljada nestalih.