Član
Raja , ako mi može neko reći išta o ovom' autu ... Drug želi da kupi navedenog' Punta ... Pa bi' volio da mi kažete koje su mu mane , šta , kako ??
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
znam da je dado imao dosta problema sa tim autom, nikad ga nije mogao ustimat da valja, stalno neki problemi, poslije toga elvis ga uzeo, radio turbinu par puta, nesto oko vakuma, elektronike bla bla opet problemi.. Njegov je bio crni, ako je to taj bjezi od tog auta bas, lijep auto bio stvarno za svaku pohvalu ali eto sa nekih milion problema..
generalno ako nije bas neki zaljubljenik FIATa, nek ga zaobidje..
taj auto mi je oduzeo 5 godina zivota a i elvisu takodje, cuo sam da su ga momci poslije elvisa slupali, sreca njihova jer taj auto nece vise nikoga unesreciti vjerovatno.
talijansko smeće
jos imam noćne more
Dobro realno ti si onoga uzeo kao grob grobova sto se tice motora, instalacija sa luster stezaljkama spojena, a i znam od kojeg je frajera dosao i kakve su sve mudrolije radili na njemu prije prodaje.
Kod mene je bio sve uredno ekstra al nakon nekog vremena je otisao regulator leptira koji mi je zadavao ogromne probleme a imao 3 u gepeku ( jedan za hladan motor, drugi za topal, treci za trke )
I iz moga punta je izvadjen motor, sad se vozi na nekom obicnom 1.4 iz Tipa.
Neka kupi punto JTD nabaci mu novu mapu i eto ide ko i taj turbo benzin manje trosi nema problema sa održavanjem
Za tog' crnog znam , prijatelj je moj njega uzeo i slupao ... Sad ga prodaje u dijelove , ugl motor je čitav ostao ...znam da je dado imao dosta problema sa tim autom, nikad ga nije mogao ustimat da valja, stalno neki problemi, poslije toga elvis ga uzeo, radio turbinu par puta, nesto oko vakuma, elektronike bla bla opet problemi.. Njegov je bio crni, ako je to taj bjezi od tog auta bas, lijep auto bio stvarno za svaku pohvalu ali eto sa nekih milion problema..
generalno ako nije bas neki zaljubljenik FIATa, nek ga zaobidje..
Prodaje ga zato što momak ide u inostranstvo ... Piše za 1800 KM , i još je regan nzm koliko ... Ali nije bitno više , dobio sam informacije koje sam tražio ..Pa koliko je to jeftino? Prodaje ga hitno zato sto ne valja sigurno