Član
Death_beat je napisao(la):mrzim internet samo zbog toga sto svaki idiot ima priliku da sebe zove novinarom, i jos gore sto ima priliku pise..
upravo tako , brdo nebuloza i gluposti, cak nista pametno nisam ni procitao.......jos mogao je staviti cijene plastike/kg, zeljeza itd. :lol:
a zanemario je mnogo troskova, koji imaju i veci udio ....al hajd poslije 'pojacivaca za brzinu' nista me ne moze iznenaditi, svaki saban ko biva 'novinar'.
ljudi, kada se sve sabere i oduzme svi su oni tu negdje po procentu zarade (samsung, sony, apple itd.) tako da ovo protiv iphone-a nema nikakvu realnu osnovu i glupo je pricati o tome (plus za iphone kazu da je (dokazano) najbolji - brzina, touch,pretrazivanje neta, pouzdanost, aplikacije, prvi su uveli neke stvari i napravili 'revoluciju', stvorili brand i to je ok... itd)....a mislim da si ga mozemo priustiti vecina bi furala nesto tako
realno, mi (bosanci) nemamo potrebu za takvim mobitelima jer nas tehnoloska zaostalost sprecava da ga koristimo u pravom smislu te stoga i ne cude vasi komentari , a ljudi na zapadu imaju i potrebu za takvim modelima mobitela i nije to nikakva sminka i prestiz tamo, i zbog funkcija i zbog posla je potreba...tamo to vecina moze priustiti, a mi selo ko selo, jad, bjeda , cemer...pa ako imas iphone il malo bolji auto, chanel parfem, orginal nike i sl. predmet si cudjenja obicnih smrtnika od kojih vecina prezivljava kako tako i prica o tim sto imaju iphone 4, 'dzipa' mercedesa , bmw-a :lol:
itd.
samo je u selu, tj. kod nas moguce pricati o ovome u ovom smislu....