.nOKe je napisao(la):bilo ih je dosta, moze se napravit, samo treba skupit raje..
ja sam to nekoliko puta pokusavao, izgubio sam volju jer svi su ovdje jaki na tastaturi, al kad treba uradit nesto konkretno nigdje nikog
npr prosle godine, dogovarali zenicu rostilj, javilo se 213213 raje, bas ja mislio ono bit ce nas dosta.. iz sarajeva sigurno jedno 15tak auta, na kraju nas bila 3 auta, u zenici isto tako, dosao jos momak iz kaknja i travika.. sjeli rostiljali..
tako da , ako budes to organizovao, zelim ti puno srece, i zivaca
ersan_sa je napisao(la):.nOKe je napisao(la):bilo ih je dosta, moze se napravit, samo treba skupit raje..
ja sam to nekoliko puta pokusavao, izgubio sam volju jer svi su ovdje jaki na tastaturi, al kad treba uradit nesto konkretno nigdje nikog
npr prosle godine, dogovarali zenicu rostilj, javilo se 213213 raje, bas ja mislio ono bit ce nas dosta.. iz sarajeva sigurno jedno 15tak auta, na kraju nas bila 3 auta, u zenici isto tako, dosao jos momak iz kaknja i travika.. sjeli rostiljali..
tako da , ako budes to organizovao, zelim ti puno srece, i zivaca
Aaaaa noke noke
pa sjeti se prije jbga.svaki veekend se rostiljaloooooo
mada ne bi bilo lose da se organizujemo
pa ko hoce bujrum,uglavnom nek nas bude 5 dosta
Outrage je napisao(la):Meni odlicno zvuci ideja i rado bih dosao kad nebi bilo previse udaljeno...jer ruku na srce istrosilo se maksimalne tako da se bas nemogu razbacivati ali bi jako dobro bilo da se mi aktivni forumasi sastanemo negdje...lijepo bi to bilo iskustvo !
Unstoppble je napisao(la):Ja sam uvjek da se baci koji cevap na rostilj i koja piva da se cugne sta imam od cavrljanja ovdje,okupimo se i pa ko dode nek dode koliko nas bude sjednemo i rostiljamo!!!!
Outrage je napisao(la):Unstoppble je napisao(la):Ja sam uvjek da se baci koji cevap na rostilj i koja piva da se cugne sta imam od cavrljanja ovdje,okupimo se i pa ko dode nek dode koliko nas bude sjednemo i rostiljamo!!!!
eto ako bude organizovano,javite gdje ste pa se pokusa doci...
Outrage je napisao(la):ja se izjasnio Ja + 1 ali zavisno od toga gdje ce se odrzati