tvrdoglavi je napisao(la):zasto psujemo drzavu:icon_question:
Pa ljudi su zvali policiju,koja je od tog mjesta udaljena nekih 500m,ali cim su culi reg.:icon_sad:
ja je licno ne poznajem i prvi put cujem za nju,al et policija poznaje i to dobro
Eko je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):zasto psujemo drzavu:icon_question:
Pa ljudi su zvali policiju,koja je od tog mjesta udaljena nekih 500m,ali cim su culi reg.:icon_sad:
ja je licno ne poznajem i prvi put cujem za nju,al et policija poznaje i to dobro
e pa ako je tako fkt.. mada ne vjerujem .. onda popisam se ja na vas grad, onda uzmite stvari u svoje ruke.. nema nam druge, nego u trecu
Spico007 je napisao(la):Prodješ autom ispred nje(poželjno je imati kuku...),ubaciš u rikverc u opališ merca!!!Onda izadješ i kažeš "ženo ,šta mi uradi od auta"....Eto para.....
edoze je napisao(la):JD,i tu traku gdje je stala,zbog same konstrukcije ulice,i toga sto je praaavo uska,mogu stat 4-5 auta...i svi oni hoce lijevo...i kako ces je zaobic,kad u desnoj traci stoje oni sto hoce pravo/desno a lijevo od merca je saobracaj iz suprotnog smjera...50m od mjesta gdje je stala ima parking,koji je uvijek poluprazan,a ispod njega parking pred opstinom,koji je kapaciteta hiljadu mjesta,mozda i vise....gdje je stala,malo ispod semafora,s lijeve strane(gledajuci u odnosu na auto) ima prikljucak,cesta,za parkinge i svasta nesto...kad se s tog prikljucka auto ukljucuje na glavno cestu,mora dobro pazit da ne zagrebe onog koji stoji na mjestu ove mecke(ukloiko se radi o duzema autu)
ukratko,zakrcila je najuzu dvosmjernu ulicu u zenici...bar koliko ja znam...