Kad si recimo u Toreno garazi i na strelicama prebacujes lako se moze desiti da "zakuje" odnosno da neuradi refresh.. kad prebacis na drugu garazu sacekaj maloerol_brcak je napisao(la):nevjerovatno, ni u jedno garazi nema ni jednog motora, ni u toreno ni u newburge, ni u creek side ni u diamond, wtf, mrva help :S
Kako nema.. kad vozis rival strip protiv nekoga najlakse je sa hondom namamitierol_brcak je napisao(la):ma meni se honda ne prodaje, jer vidim da ovi iskusniji kazeu da im je zao sto su je prodali, znaci da ima potencijala samo je treba poslozit, al kako kad neam gdje kupit jbt
Na mapi imas crvenu ikonu i pise "for sale" to ti je nova garaza.. i kad kliknes na nju pise ti cijena pa bujrumDeath_beat je napisao(la):kako se prelazi u druge garaze??
Nisam nikad bio ljubitelj Forda a vidim da ga ljudi mnogo ni netuniraju.. evo par pa citaj, mislim da ce ti ovaj prvi biti intresantan ali svako 5 trka se javlja kvar od 31$Al_Galone je napisao(la):hajde jedan dobar setup
za mustanga izbaci
prvenstveno mi treba pouzdano nesto da se ne kvari
probao atmosferu na 300+ konja smece
probao turbo na 480+konja smece takodjer
vjerovatno mi treba ona garaza od 15.000$ odoh pare za to skupljati
neki dijelovi na motoru se kvare ili ti ona ulja mjenjas?trizex je napisao(la):jes' ti potkivao svog mustanga? moj izdrzi 5 utrka bez problema, odradim servis za 40-50 dolara i deri dalje opet
najtezi je pocetak.. kad imas dva auta lako je! Sa jednim turnire pucas a drugog tuniras.. btw. ja UVIJEK stavljam turbo zadnjitrizex je napisao(la):dijelovi popuste, klip, klipnjaca, blok itd. medjutim u mene je sve standard u motoru, "samo" navrnut turbo kit na njega.... na vrijeme ih opravim ,ne dam da se sjebu skroz i vozi dalje
stefan je napisao(la):ja sinoc potrosio 3000 na neke dijelove a nigdje nista ni para ni dijelova