Istina, al zivim u gradu sa mnogo vozila i guzvi i imam dizla oko 150-160 ks i nema sanse da trosi toliko.. jedino da je papucica gasa zavarena za pod, onda mozdaZELA GTI je napisao(la):Oko potrošnje su se uvijek lomila koplja. Nismo svi isti vozači, ne vozimo isto a i ne živimo u istim gradovima.
ivica je napisao(la):GaRGa je napisao(la):Mrva je napisao(la):zato sto je laksa, a mislim da je i koefcient otpora zraka manjistallion je napisao(la):Po mom nekom proracunu bilo je ... grad 12.5 a otvoreno 9.0
A uzmi golfa 4 gti s istim motorom, pa vidi koliko on trosi ...
pa nije strasno, sumnjam da imas nekog benzinca sa 150+ KS da manje trosi...
jebeni 1,9 TDI sa 160 KS trosi 11 litara nafte po gradu...
siguran?
ivica je napisao(la):GaRGa je napisao(la):Mrva je napisao(la):zato sto je laksa, a mislim da je i koefcient otpora zraka manjistallion je napisao(la):Po mom nekom proracunu bilo je ... grad 12.5 a otvoreno 9.0
siguran?
mozda trenutna potrosnja.......GaRGa je napisao(la):ivica je napisao(la):GaRGa je napisao(la):Mrva je napisao(la):zato sto je laksa, a mislim da je i koefcient otpora zraka manjistallion je napisao(la):Po mom nekom proracunu bilo je ... grad 12.5 a otvoreno 9.0
siguran?
Slikat cu bas da vidis i ja se zijanio kad sam vidjeo, jest da ga dere al opet je puno za dizela
ibizasa je napisao(la):stallion je napisao(la):Po mom nekom proracunu bilo je ... grad 12.5 a otvoreno 9.0
ma koji je to grad pa u njemu trosi 12.5?
imal taj grad semafora ikako?