Član
ovo auto je lupano to se vidi iz svemira,vidi loseg odsjaja sa strane!
a i potrosnja mu je ko u Neoplan-a....lijep jest to moram priznati....
gaga je napisao(la):ona da valja ne bi je svi prodavali.....
jedino sto valja na autu su felge, skini felge i dobijas ibizu za kojom se niko ne bi ni okrenuo.....
nermin suljagic je napisao(la):ovo auto je lupano to se vidi iz svemira,vidi loseg odsjaja sa strane!
ibizasa je napisao(la):svima dobro i zlo a svi je prodali... haha
ivica je napisao(la):dok je bila kod stalliona bila je dobra,a sada tko zna......i naravno,ne trosi ko golf dizel a svijet misli da trosi 5 litara a 1.8turbo......
Fakat su vam komentari zeleni skroz... Kako vi mozete znati sto nju netko prodaje... Meni licno je auto jako lijepo uradjeno... Neka kombinacija extreme i GM stila...sub3r je napisao(la):ibizasa je napisao(la):svima dobro i zlo a svi je prodali... haha
i hoce da je prodaju
nermin suljagic je napisao(la):ovo auto je lupano to se vidi iz svemira,vidi loseg odsjaja sa strane!
ErRoR je napisao(la):Fakat su vam komentari zeleni skroz... Kako vi mozete znati sto nju netko prodaje... Meni licno je auto jako lijepo uradjeno... Neka kombinacija extreme i GM stila...sub3r je napisao(la):ibizasa je napisao(la):svima dobro i zlo a svi je prodali... haha
i hoce da je prodaju
A za one sto se zale na potrosnju, nek kupe novog pola 1.4 TDI, i nebi trebali imati problema sa potrosnjom... Joj ja levata majko mila, oce snagu, sve, a za cenera bi da se vozaju, e pa nece moci ove noci...
nenad je napisao(la):riki_gsi_16v_2
Ja ne razumijem koja je svrha ove teme? Jel tvoj jaran vlasnik, pa hvalis njegovo auto? Ili da drugi palamude do prekosutra i da po obicaju pljuju po svakom autu?