emirEX_sa je napisao(la):Plakich je napisao(la):2.Takodjer da li je moguce zamjeniti kontrol tablu slicnom kontrol tablom samo ova ima obrtomjer a temperatura goriva je u istom krugu kao i benzin...da li je isti fazon nazad sa sajlom i bili mi to podrzalo....za sada doosta da nebi vam dosadjivao na pocetku....
volio bih da cujem vase prijedloge u vezi kontrolne table....
imas li kakvu sliku? ne znam kako ti sad (trenutno) izgleda i kako bi zelio da ti to izgleda
Plakich je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):Plakich je napisao(la):2.Takodjer da li je moguce zamjeniti kontrol tablu slicnom kontrol tablom samo ova ima obrtomjer a temperatura goriva je u istom krugu kao i benzin...da li je isti fazon nazad sa sajlom i bili mi to podrzalo....za sada doosta da nebi vam dosadjivao na pocetku....
volio bih da cujem vase prijedloge u vezi kontrolne table....
imas li kakvu sliku? ne znam kako ti sad (trenutno) izgleda i kako bi zelio da ti to izgleda
Ok. nema frke. dolazis li na okupljanje 01.04.07' ?
uslikacu ti maksuz da vidis pa cemo vidjeti i pitamo to jer sam vidio u knjizi auta da je kontrolna tabla ta koju ja hocu a kod mene malo drugacija....pa pitam radi one nazad magnetne sajle konektora....moje misljenje je da bi trebala moci nako logicki razmisljajuci al hocu da cujem i vas....
Plakich je napisao(la):ljudi zajebo sam nesto kazaljke na sata da li mi neko moze reci kako da ih narpavim
ne ferceraju mi .....a dobro je skopcano sta sam to zezno....