Vernes_AMG je napisao(la):sad ce se ova dvojica posvadjati :lol:
stvarno svaka cast , ima ovdje itekako mnogo dobrih tema , projekata , ljudi , stvarno je jedan od najjacih foruma na ovim prostorima![]()
jel to neka ironija sto sam rekao da je jedan od jacih foruma na ovim prostorima ili ? :icon_rolleyes:tvrdoglavi je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):sad ce se ova dvojica posvadjati :lol:
stvarno svaka cast , ima ovdje itekako mnogo dobrih tema , projekata , ljudi , stvarno je jedan od najjacih foruma na ovim prostorima![]()
:lol: :lol: :lol: :lol:
joj sto me nasmija,svaka cast![]()
carfreek je napisao(la):"""Vjerovatno je to najveća grupa ljudi u Bosni i Hercegovini, a i šire za koju možemo odgovorno reći da poznaje automobile nego svi automobilski mediji u Bosni i Hercegovini zajedno!! """"
izvadak iz teksta![]()
Posvadjati? Sa kolegom sa foruma?? NI U SNU!Vernes_AMG je napisao(la):sad ce se ova dvojica posvadjati :lol:
vw_damir je napisao(la):
Pratio sam i ja postove (textove), misljenja, prijedloge, nacine gledanja automobilizma i zakljucio da bi odredjena ekipa sa foruma mogla napravit casopis (lupam "bhtuning") koji bi bio daleko bolji od kojekakvih domacih "pokusaja". Neznam, mozda je to i dugorocni cilj, plan ili zelja vlasnika ovog portala, al' znam da bi to bio pun pogodak i da bi se aktivacija jednog takvog projekta isplatila u velikoj mjeri. Poklopili bi se svi ovi navedeni "pokusaji" od auto moto casopisa.
edit.
Ovo je samo moje misljenje... a ovu iplativost sam postavio kao rezultat dugorocne vizije, jer takvo nesto bi sigurno zahtjevalo mnogo novca, zalaganja...