LSD je napisao(la):hohohoh...
cijenjeni smo....
za ovo smo mi(spameri) zasluzni PPPPp
sva cast
AnDel je napisao(la):a velika je ovo stvar i uspjeh,ne moze to svako jos sasvim slucajno tj.nenamjerno smo ispali fina raja..svaka nam cast svima..mislim da se preko 95 posto ljudi ovdje trudi pomoci koliko moze i govori o onome sto poznaje...ipak nije automotosvijet bilo ko..jos samo da nas pohvali emerik gudelj:lol::lol:imal kakva novacana nagrada:lol:
slazem se za ovo za tv emisije..a za novine neteba trositi rijeci..mislim cista glupost..jedino mi se svidala jedna emisija na ftv o tuningu koja je bila samo jednu sezonu...
MTR je napisao(la):evo jos sa jednog sajta :
http://www.automobilija.net/novosti/iz_redakcije/2280/predstavljamo_autoklub_opel_tim_bih/
carfreek je napisao(la):AnDel je napisao(la):a velika je ovo stvar i uspjeh,ne moze to svako jos sasvim slucajno tj.nenamjerno smo ispali fina raja..svaka nam cast svima..mislim da se preko 95 posto ljudi ovdje trudi pomoci koliko moze i govori o onome sto poznaje...ipak nije automotosvijet bilo ko..jos samo da nas pohvali emerik gudelj:lol::lol:imal kakva novacana nagrada:lol:
slazem se za ovo za tv emisije..a za novine neteba trositi rijeci..mislim cista glupost..jedino mi se svidala jedna emisija na ftv o tuningu koja je bila samo jednu sezonu...
I kakve veze ima taj Emerik i AMS? Ili ti mislis da odskaces od prosjeka
AnDel je napisao(la):carfreek je napisao(la):AnDel je napisao(la):a velika je ovo stvar i uspjeh,ne moze to svako jos sasvim slucajno tj.nenamjerno smo ispali fina raja..svaka nam cast svima..mislim da se preko 95 posto ljudi ovdje trudi pomoci koliko moze i govori o onome sto poznaje...ipak nije automotosvijet bilo ko..jos samo da nas pohvali emerik gudelj:lol::lol:imal kakva novacana nagrada:lol:
I kakve veze ima taj Emerik i AMS? Ili ti mislis da odskaces od prosjeka
:lol::lol::lol:joj drug pa to je zeza..fora i je sto nemaju ni jedan posto veze,tj.bezveze je:lol:kakvog prosjeka ba