T toon Član 29.12.2009 #317 IGY je napisao(la): samo cekam kad ce me srce strefiti kad ovu temu otvaram Kliknite za proširenje... haha, drago mi je da se ova tema nastavlja i da je niste "ubili" na pocetku
IGY je napisao(la): samo cekam kad ce me srce strefiti kad ovu temu otvaram Kliknite za proširenje... haha, drago mi je da se ova tema nastavlja i da je niste "ubili" na pocetku
SašaCRX Član 29.12.2009 #318 evo je moje ''rucno'' spustanje :lol: natovario 500kg u gepek i zadnje sjediste i vidite sta ispadne NE PODCJENJUJTE MOJ TRUD hahahaha [attachment=27876]
evo je moje ''rucno'' spustanje :lol: natovario 500kg u gepek i zadnje sjediste i vidite sta ispadne NE PODCJENJUJTE MOJ TRUD hahahaha [attachment=27876]
D djavolica Član 30.12.2009 #320 Ev da se vratim opet ka istoku malo Nije baš da se vuče po asfaltu al je u svakom slučaju lijep, dovoljno nizak autić iz susjedne nam Hrvatske (ako je još u životu, s obzirom da je slikano prije par godina)
Ev da se vratim opet ka istoku malo Nije baš da se vuče po asfaltu al je u svakom slučaju lijep, dovoljno nizak autić iz susjedne nam Hrvatske (ako je još u životu, s obzirom da je slikano prije par godina)
T toon Član 31.12.2009 #326 Davor_ je napisao(la): Za sada meni naj nize se cine oni jaguari sto si postao! Kliknite za proširenje... oni imaju nisku karamboliku, meni su ipak drazi ovi na kojima auspuh visi ni na centimetar od poda
Davor_ je napisao(la): Za sada meni naj nize se cine oni jaguari sto si postao! Kliknite za proširenje... oni imaju nisku karamboliku, meni su ipak drazi ovi na kojima auspuh visi ni na centimetar od poda
allroad Super Moderator 31.12.2009 #328 aaaaaaaaaaajjj bog te ovog sto je toon postavio nisam odavno nista bolje vidio uffffffffffffffff