BMW-GTI Član 28.12.2009 #287 Cekamo Djavolicu da ubaci nekog bavarca ili japanera kao kontru na ovu jettu...Jetta zaebalo vek
allroad Super Moderator 28.12.2009 #288 auuuu jest ova dobra brate i ona tamo sto je enesss postavio je boli glava :icon_biggrin:
T toon Član 28.12.2009 #292 po meni je ovaj lambo seljo-tuning i to teske kategorije... FUJ!!! ali je nizak
enesss Legend 28.12.2009 #294 cetvorka je bolesno dobra,...vec par puta bila slika... a lambo,ne znam,VELIKA steta spustiti ovako legendarno i skupo auto....a za ove resetkice u bijeloj boji,no coment @ nokke....razumijemo se brate....strasno dobro izgledaju sto jest jest
cetvorka je bolesno dobra,...vec par puta bila slika... a lambo,ne znam,VELIKA steta spustiti ovako legendarno i skupo auto....a za ove resetkice u bijeloj boji,no coment @ nokke....razumijemo se brate....strasno dobro izgledaju sto jest jest
CoL3 BHT Ovisnik 28.12.2009 #296 ona jetta je brutalna do boli,meni najljpsa ikad viđena,ali je airride
Frenkie-3B Član 28.12.2009 #297 toon je napisao(la): Frenkie-3B je napisao(la): ... Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... sorry buraz,ali ova 5ica je za izludit pa makar bila ona i airride
toon je napisao(la): Frenkie-3B je napisao(la): ... Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... sorry buraz,ali ova 5ica je za izludit pa makar bila ona i airride
stefan Legend 28.12.2009 #298 vladica85 je napisao(la): svaka cast Stefane za dobre slike Kliknite za proširenje... hvala, a imam jos koju sliku ove jette ako hocete da postavim
vladica85 je napisao(la): svaka cast Stefane za dobre slike Kliknite za proširenje... hvala, a imam jos koju sliku ove jette ako hocete da postavim
CoL3 BHT Ovisnik 28.12.2009 #299 stefan je napisao(la): vladica85 je napisao(la): svaka cast Stefane za dobre slike Kliknite za proširenje... hvala, a imam jos koju sliku ove jette ako hocete da postavim Kliknite za proširenje... imam i ja,al airride ebem ga:icon_evil:
stefan je napisao(la): vladica85 je napisao(la): svaka cast Stefane za dobre slike Kliknite za proširenje... hvala, a imam jos koju sliku ove jette ako hocete da postavim Kliknite za proširenje... imam i ja,al airride ebem ga:icon_evil: