Frenkie-3B Član 23.01.2010 #646 nije odpozadi ali je s prijeda prilicno niska :icon_smile:,a sto se tice trece slike ja je ne vidjo u ovoj temi care
nije odpozadi ali je s prijeda prilicno niska :icon_smile:,a sto se tice trece slike ja je ne vidjo u ovoj temi care
T toon Član 24.01.2010 #649 ______________________________________________________________ ______________________________________________________________ i VW
______________________________________________________________ ______________________________________________________________ i VW
OggyBoy Član 25.01.2010 #652 Erole, j...o si mi sve po spisku sa ovim Japanerima, pogotovu prva slika Svaka cast
erol_brcak Član 25.01.2010 #653 Uf moram i ovu Silvijicu ubacit,znam da nije po propisu,al ovo je prvi put da krsim,pa oprostit ce mi se @oggy: Izvini
Uf moram i ovu Silvijicu ubacit,znam da nije po propisu,al ovo je prvi put da krsim,pa oprostit ce mi se @oggy: Izvini
OggyBoy Član 25.01.2010 #654 @oggy: Izvini [/quote] Izvini, a postavljas i dodatak Bacim drk i idem da spavam