Frenkie-3B je napisao(la):LSD je napisao(la):nije mi jasno ovo...
jel skinuto sve do lima pa onda bacio samo lak ili je neki drugi nacin da se dobije efekat kao na zadnjoj slici
ja mislim da je to fora ko u onoj formuli 1 davno kod merca kad su skinuli fabu da dobiju na kilazi,mislim da je ista fora samo u ovom slucaju zbog fore i da bude pravi SILBERPFEIL
LSD je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):LSD je napisao(la):nije mi jasno ovo...
jel skinuto sve do lima pa onda bacio samo lak ili je neki drugi nacin da se dobije efekat kao na zadnjoj slici
ja mislim da je to fora ko u onoj formuli 1 davno kod merca kad su skinuli fabu da dobiju na kilazi,mislim da je ista fora samo u ovom slucaju zbog fore i da bude pravi SILBERPFEIL
sta ti znacio ovo
morao je necim uraditi zashtitu lima....
obican lak ili nesto drugo:icon_question: :icon_smile:
Vernes_AMG je napisao(la):nije tema , al et , pricacemo o silver arrow negdje pa ces vidjeti sta je to :icon_smile:
ugl. slike od plave 123-ce sam imao negdje , jako lijepo , mada bi ja falc ostavio poliran , odlicna mecka , stvarno , sve iz ove teme su odlicne , stvarno auta koja imaju dušu , bice jedan ovakav na nasim cestama , kunem se
Frenkie-3B je napisao(la):