srki077 Član 29.04.2013 #78 Evo par fotkica,da skinemo malo ovu paucinu sto se pohvatala :lol: duze vremena nisam nista radio na hondi lose vreme i bilo dosta posla. Al evo sad sam ugrabio vremena pa su radovi poceli!
Evo par fotkica,da skinemo malo ovu paucinu sto se pohvatala :lol: duze vremena nisam nista radio na hondi lose vreme i bilo dosta posla. Al evo sad sam ugrabio vremena pa su radovi poceli!
srki077 Član 29.04.2013 #80 zlajaaa je napisao(la): U koju boju ćeš lakirat? Kliknite za proširenje... definitivno sam odlucio u bjelu
zlajaaa je napisao(la): U koju boju ćeš lakirat? Kliknite za proširenje... definitivno sam odlucio u bjelu
memi Član 30.04.2013 #81 bijela ce da bude kao metak,sretno u nastavku radova i samo fabrika style and LOW !!
srki077 Član 01.05.2013 #82 memi je napisao(la): bijela ce da bude kao metak,sretno u nastavku radova i samo fabrika style and LOW !! Kliknite za proširenje...
memi je napisao(la): bijela ce da bude kao metak,sretno u nastavku radova i samo fabrika style and LOW !! Kliknite za proširenje...
srki077 Član 21.10.2013 #84 CRX je trenutno garaziran radim na novom projektu,uzeo sam civica 90god,uskoro postavljam na slike sta se radilo i uradilo
CRX je trenutno garaziran radim na novom projektu,uzeo sam civica 90god,uskoro postavljam na slike sta se radilo i uradilo