ima jarane svakakvi ljudi. stoji mi u garazi al vec su je pokusali obit jednom :/ sva sreca nije nista puno ostecenoZar ima netko da ovo nemoze voljeti
Brutalno,svaka cast !
Hehehe Flasa wiskya i cjeli dan se vozamo hahahahaPlacam pice da je vidim uzivo. Svaka cast na izboru.
Hvala puno jarane Hahah nisam znao da i ti si vodje A jebes ga sta reci ljubomorni ljudi ima vazda. Kako je gledaju i zagledaju gdje god se pojavim fakat nekad strah je ostavit na cestiTo Alenee samo postavljaj slike da se navozas i da ga ljubomorne duše ostave na miru al već su počele ga dirati :/
Hvala puno. Hehe vidio sam mada nema veze bolje ista nego nista svak ima svoje ljubimce :9 A da ima me na Facebook na toj stracniciSvaka cast na izboru, mada na ovom forumu ima slabo ljubitelja japanaca i jdm-a Upratio sam te negdje na fejsu, na onoj stranici honda fan club-bih, i boja je predobra, na bilo kojim testovima i automagazinima su ljudi odusevljeni autom i kazu da ide strahota samo postavljaj slika, ne stedi
https://www.facebook.com/alen.dedovic?ref=bookmarks to je moj profil javi se pa se dogvorimo. Dolazim u Julu mjesecuKad je dovlacis u Sarajevo da snimimo malo taj strasni auto
Odavno sam ja ovdje heheHvala puno jarane Hahah nisam znao da i ti si vodje A jebes ga sta reci ljubomorni ljudi ima vazda. Kako je gledaju i zagledaju gdje god se pojavim fakat nekad strah je ostavit na cesti
Poslije flase whiskija ja cu tebi nju otetHehehe Flasa wiskya i cjeli dan se vozamo hahahaha