erol_brcak je napisao(la):dva motora u 9 mjeseci sitnice? :O KW gewinde nove sitnica, alpine sistemi sitnica, eee
nego, za sve informacije oko varenja se obratite Ljuboju, a felge sam ja platio 130 plus jos 20 vozacu busa
e da, za kockice, ma nista, izbusio kockicu i nabio kapicu u nju i samo zasarafio
-Suki- je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):dva motora u 9 mjeseci sitnice? :O KW gewinde nove sitnica, alpine sistemi sitnica, eee
nego, za sve informacije oko varenja se obratite Ljuboju, a felge sam ja platio 130 plus jos 20 vozacu busa
e da, za kockice, ma nista, izbusio kockicu i nabio kapicu u nju i samo zasarafio
to je doslovno džabe jer sam profi varioc, znaci da mi to nije problem, pa ih ne bi samo izvario za te novce!
svaka cast
erol_brcak je napisao(la):ma 15 mjera, sa 14 si ogranicen sa gumama i spustanjem
@Menjic: Ma ne znam jos sta da radim, izgleda da cu vozat jos neko vrijeme ovako dignutu, ne smeta mi vala, taman sam se malo odmorio od stiff voznje, milina mi sad, mada je i dalje tvrdo, al ipak ne kao kad su navoji bili do kraja