Honda Civic D16Z6

Honda Civic D16Z6

Član
Ljudi svaka vam čast što cijenite ovaj moj i erolov rad ali vjerujte da to nije jeftino svi mi koji radimo imamo plate i sve bi uradili da auto izgleda kao sa stencee worksa...ali vjerujte ja sve pare dajem u auto znači do sad me je izašao 17 hiljada maraka komplet sa kupovinom....što stvarno premašuje nase standarde,ali to je ljubavi prema nečemu i ja ću i dalje nastaviti ulagati jer vidim da se trud cijeni ;) da bog da da svi ostvarite zamišljene želje što se tiče auta i tuninga
 
Znaci Memi , svaka ti cast ..... Stvarno iz dana u dan imam sve vise volje da ispunim svoje neko unutrasnje zadovoljstvo i da kupim Hondu , da se borim do kraja , da je sredjujem .... a vi momci samo me jos vise podsticete na to !
Svaka cast , to je sve sto mogu reci !
 
Član
Jel ovo opet neko zatisje pred oluju :p ma samo stavljaj slke iako se nista ne radi slika ove ljepotice nikad dosta :D
 
Član
ahahahahah oluja se sprema ;).... Montirao sam zadnje strut barove znaci za pojaseve i za amortizere nazad i odradjena sredisnja konzola u crno isto planiram i sa instrument tablom,hocu da bude crna jer je ljepsa,a onda kad se to zavrsi ide unutrasnjost na presvlacenje ;)
 
Član
hahaahha a ruzno vrijeme pa su i slike nikakve po ovom vremenu ali moracu postaviti jednu,stavio sam na gepek naljepnicu orginalnu SiR koja je bas preljepo legla. Samo da uhvatim nekog da to uslika ;)
 
Top