Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kad vidim ovo BiH na tablicama srce ko rusija, pravo sam ponosan sto si iz BiH i sto imas ovakav jedan projekat, ti i Erol cuda cinite fkt, skidam kapu
Kad vidim ovo BiH na tablicama srce ko rusija, pravo sam ponosan sto si iz BiH i sto imas ovakav jedan projekat, ti i Erol cuda cinite fkt, skidam kapu
Ljudi svaka vam čast što cijenite ovaj moj i erolov rad ali vjerujte da to nije jeftino svi mi koji radimo imamo plate i sve bi uradili da auto izgleda kao sa stencee worksa...ali vjerujte ja sve pare dajem u auto znači do sad me je izašao 17 hiljada maraka komplet sa kupovinom....što stvarno premašuje nase standarde,ali to je ljubavi prema nečemu i ja ću i dalje nastaviti ulagati jer vidim da se trud cijeni da bog da da svi ostvarite zamišljene želje što se tiče auta i tuninga
Znaci Memi , svaka ti cast ..... Stvarno iz dana u dan imam sve vise volje da ispunim svoje neko unutrasnje zadovoljstvo i da kupim Hondu , da se borim do kraja , da je sredjujem .... a vi momci samo me jos vise podsticete na to !
Svaka cast , to je sve sto mogu reci !
ahahahahah oluja se sprema .... Montirao sam zadnje strut barove znaci za pojaseve i za amortizere nazad i odradjena sredisnja konzola u crno isto planiram i sa instrument tablom,hocu da bude crna jer je ljepsa,a onda kad se to zavrsi ide unutrasnjost na presvlacenje
hahaahha a ruzno vrijeme pa su i slike nikakve po ovom vremenu ali moracu postaviti jednu,stavio sam na gepek naljepnicu orginalnu SiR koja je bas preljepo legla. Samo da uhvatim nekog da to uslika