RE: Honda civic 1.6 vti sedan (puno slika)
Updejt sa slikama :ignat_02:
Nazalost nemam slike gdje sam sklapao blok...spretnim prstima sam slucajno izbrisao te slike :fool:
Blok vec stavljen u auto
Sad je auto kod mehanicara, odvezao sam ga da mi sredi palenje i da mi nastela ventile (nemam listice). Zaboravio sam slikat auto sad kad je upalio, tj. dok sam sve sklopio. To cu dodat sutra.
Imao sam vremena i volje pa sam malo ocistio i spremio garazu, evo kako to izgleda :ignat_02:
I ujedno sam sortirao i stavio na hrpu sve stare dijelove, a i staru glavu, blok....
Sve super radi, svi dijelovi su novi..jedino mi negdje neka masa zajebava jer mi ne radi centralno zakljucavanje, ventilator od kilera i mislim da mi klimu ne pali...to jos sutra moram provjerit (naravno svi osiguraci su ispravni)
Sve sam radio sam, od pocetka do kraja u garazi gdje u potpunosti vlada ova tropska klima od -3 stupnja tak da sam spreman za otici sarafit honde na Aljaski :ignat_02: . Od velike pomoci mi je bio najbolji frend koji je cijelo vrijeme stajao i nadgledao da sta ne zaboravim, a i blok smo rucno ubacili u auto...