kAcA je napisao(la):Active oprema ti je najnizi paket opreme kod Stila
Dobro provjeri stanje auta u ovlastenom servisu ja mislim da SVE kosta 50km
Dogovori se sa prodavcem da ako je sve uredu da ti platis a ako nije (tj. ako se ispostavi da laze za kilometrazu i ostalo) da on plati
Koje je godiste?
Za JTD motor samo rijeci hvale - Dobar, pouzdan, jak. Kao sto EmirEX rece samo redovan servis i nemas problema.
Servo je potpuno elektricni
Sto se cijene tice ne znam sta da ti kazem. Da li je registrovan ili ti to moras da uradis? i kaca 2002 je godiste
Fiat_Punto je napisao(la):legionar je napisao(la):Fiat_Punto je napisao(la):hvala ma sve koje sam pito seru mi po fijatu u pm vise. majku mu j*em kao da je golf 2 bolji od njeg
Pa ljudi samo iskreni,ne krivi ih, kupi ba VW i miran :icon_smile:
ajd budite realni pola likova nije nikad vozilo fijat a pricaju o njemu
Fiat_Punto je napisao(la):kAcA je napisao(la):Active oprema ti je najnizi paket opreme kod Stila
Dobro provjeri stanje auta u ovlastenom servisu ja mislim da SVE kosta 50km
Dogovori se sa prodavcem da ako je sve uredu da ti platis a ako nije (tj. ako se ispostavi da laze za kilometrazu i ostalo) da on plati
Koje je godiste?
Za JTD motor samo rijeci hvale - Dobar, pouzdan, jak. Kao sto EmirEX rece samo redovan servis i nemas problema.
Servo je potpuno elektricni
Sto se cijene tice ne znam sta da ti kazem. Da li je registrovan ili ti to moras da uradis? i kaca 2002 je godiste
gratis registracija
ljudi de mi objasnite sta diagnostikom mogu da vidim sve to me interesuje dal ce mi reci sve sto nevalja? prvo mi je auto ljudi kupuujem a nemam pojma. razumijem se u neke stvari zavrsio sam mehanicara pa neke mogu da skontam al nisam nikad kupovao.
Fiat_Punto je napisao(la):hvala ljudi za sad sam udustao od njeg trazim dalje! ako imate neke ovde oko tuzle samo stavite link do 10hiljada km i mora bit 115 ks