nona je napisao(la):
dobro dosao, mogla bi koja sliba vozilice za nas koje neznamo o cemu je rijec... uzivaj.
Ok. Moje vozilice ovoga momenta su : golf 2 syncro 16V turbo, škoda octavia 1.9tdi, i renault5 1.4
par rijeci dodatno oko golfa - auto je samo za ponekad se provozati po gradu i za utrke eventualno, zato je bez ikakve dodatne opreme, i sto je imao ja sam mu pocupao.
godina 1986, full repariran, ojacan syncro pogon, u 2008-oj g. upaljen potpuno novi komplet kovani motor 2.0 16V TURBO, koji jos nije izmapiran (citaj - nastelan za utrke) ali ce to biti nadam se do utrke u Mostaru, kada ocekujem da, ukoliko prije mapiranja dobijem jedan uzasno vazan dio ( a upitno je hocu li ga dobiti ikako), auto bude sposobno bez problema napasti 402 rekord BiH, i postaviti novi. ne, to nije nitro i njega necu ni stavljati na ovaj motor.
ali apsolutno nista ne mogu reci sto ce biti jer ne znam ni ja, najmanje sada ovisi od mene, vec od onih koji mi drugih zemalja salju dijelove. tako je cak moguce teoretski i da ne dobijem jos neke potrebne stvari prije mapiranja i utrke, u tom slucaju, nazalost nastupa nebi ni bilo, zasad.
takodjer se jos moze desiti da postojeci radjeni pogon ne drzao mnogo vecu snagu koju ce sada imati nego sto je imao 2007-me
Slike koje imam :
I napomena : molim da mi se apsolutno ne salju prigovori na racun boje, stop svjetala, itd itd jer me to uopste ne interesira, vec samo pokazujem svoje aute na pitanje drugih. to sto je pocela furka na stock aute stare 25 god me se ne tice, moja imovina izgleda i izgledat ce iskljucivo onako kako ja zelim. zahvaljujem