HDR/ Fake-HDR

HDR/ Fake-HDR

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ookeeeeee!

sori sto sam ziv:D

ok,ok,nisam znao da ce vas toliko to uzrujati!

nisam ja ni profi, ni amater,ja sam samo pocetnik,ali imam oci pa mogu razlikovati...(nja forget it)

uglavnom,isprike sa moje strane jos jednom zaista,nisam znao da ste tako osjetljivi.:)

p.s.sljedeci post od mene bit ce sa mojim slikama (za par dana kad skontam gdje je gumb za okidanje:D)

i sooori jos jednom;)

Početnik
nemoj se erol tako uzrujavati... ja sam shvatila da ti samo postavljas primjer, ukazujes na nekoga ko to radi, kao na eventualan uzor, ali nisu svi isti... ima ljudi koji stvari primaju k srcu, sve kao licni napad... samo ti postavljaj, meni je bila veoma interesantna stranica na koju si uputio, kao i druge na koje su drugi uputili (mada, nikad se necu baviti ovim, jer ja ipak crtam rukom... )

Član
erol_brcak je napisao(la):
ookeeeeee!  

sori sto sam ziv:D

ok,ok,nisam znao da ce vas toliko to uzrujati!

nisam ja ni profi, ni amater,ja sam samo pocetnik,ali imam oci pa mogu razlikovati...(nja forget it)

uglavnom,isprike sa moje strane jos jednom zaista,nisam znao da ste tako osjetljivi.:)

p.s.sljedeci post od mene bit ce sa mojim slikama (za par dana kad skontam gdje je gumb za okidanje:D)

i sooori jos jednom;)

bussi.gif

bilosto je napisao(la):
nemoj se erol tako uzrujavati... ja sam shvatila da ti samo postavljas primjer, ukazujes na nekoga ko to radi, kao na eventualan uzor, ali nisu svi isti... ima ljudi koji stvari primaju k srcu, sve kao licni napad... samo ti postavljaj, meni je bila veoma interesantna stranica na koju si uputio, kao i druge na koje su drugi uputili (mada, nikad se necu baviti ovim, jer ja ipak crtam rukom... )

eh,hvala na podrsci:)

a jel? imam jednu takvu u kuci (koja crta rukom),evo da se pohvalim njome,tihana m.,zavrsila akademiju likovnih umjetnosti u zagrebu,sad je prof. u gimaziji,ostatak vremena ljencari po kuci (ili ljencari po ateljeu:)) (nema ambicija,zapravo ima,ali nema volje,ma ljencuga jednom rjecju)

sori za OFF

i da,evo SLJEDECI post ce bit sa mojim slikam:D

Član
nisam ja ba nista primio k srcu, al jednostavno, ne mozemo bit profesionalci...onako kazem, da je tema ipak postavljena, da mi stavljamo svoje slike, pa kake god one bile, nek su nase...
haj nabavi vec jednom to cudo erole...: )

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.