bravof Početnik 10.03.2009 #31 zao mi jelegende,nadam se da ce sve bit ok, samo me jos zanima kad ovako svi kritikuju za pojas ,koliko se vas veze,:icon_confused:
zao mi jelegende,nadam se da ce sve bit ok, samo me jos zanima kad ovako svi kritikuju za pojas ,koliko se vas veze,:icon_confused:
emirEX_sa Član 10.03.2009 #33 zao mi ga je sto jest jest. ali ne vezati pojas i voziti na ljetnim gumama to je neoprostivo. zelim mu brz oporavak
zao mi ga je sto jest jest. ali ne vezati pojas i voziti na ljetnim gumama to je neoprostivo. zelim mu brz oporavak
.nOKe Legend 10.03.2009 #36 veliki covjek, nadam se da ce opet biti stari dobri halid i da ce se brzo oporaviti cuvajte se ljudi !
veliki covjek, nadam se da ce opet biti stari dobri halid i da ce se brzo oporaviti cuvajte se ljudi !
alfagirl Član 10.03.2009 #38 bas mi je zao sto ga je to zadesilo :icon_sad::icon_sad: al sva sreca da je izvan zivotne opasnosti,uspjet ce on:icon_smile:
bas mi je zao sto ga je to zadesilo :icon_sad::icon_sad: al sva sreca da je izvan zivotne opasnosti,uspjet ce on:icon_smile:
Bojan Član 10.03.2009 #40 Sreća da je u ovakvoj lađi bio, da je bio u privatnom autu spljošten bi bio...
_JokeR_ Član 10.03.2009 #42 sad bila exkluziva sa sinom njegovim intervju kaze da je dobro samo da ima malo teze povrede lica i desnog oka ali dobro je
sad bila exkluziva sa sinom njegovim intervju kaze da je dobro samo da ima malo teze povrede lica i desnog oka ali dobro je
tibor987 Član 10.03.2009 #43 Zao bi Halida, ali manje vise sam si je uzrokovao ozljede...da je bio vezan, ne bi mu nista bilo... a i zadivi me Skodilac, dobro je cvrst...ovo si moram kupit odsad do u narednih 20 godina :icon_eek:
Zao bi Halida, ali manje vise sam si je uzrokovao ozljede...da je bio vezan, ne bi mu nista bilo... a i zadivi me Skodilac, dobro je cvrst...ovo si moram kupit odsad do u narednih 20 godina :icon_eek:
CAVALINO Član 10.03.2009 #44 Stvarno mi je zao , zelim sto prije da se oporavi i da akobogda zapjeva . Care bices ti nama dobro.
A adnan_17 Član 10.03.2009 #45 Zelim jednoj od najvecih, ako ne i najvecoj, zvijezdi na ovim prostorima, brz oporavak i povratak na scenu. I naravno da svi izvucemo pouku iz ovoga.
Zelim jednoj od najvecih, ako ne i najvecoj, zvijezdi na ovim prostorima, brz oporavak i povratak na scenu. I naravno da svi izvucemo pouku iz ovoga.