nodiash je napisao(la):
Mozes ti dottore pricat sta hos al spustit auto za 30mm i stavit to kao vijest moze i u mene nena...ti stavi te koni sebi amortizere i osvjezi temu golfa i dobit ces jedno 10 postova "extra" "odlicno" "fino je leg'o" itd...al ti si opet amater pa je to i sasvim okej al ovo kao neki profi tuning ako se moze uopste nazvati tako moze biti samo bezveze...i bilo je jos par H&R tema na par drugih vozila i relativno isto..spustili ga za 20-30mm i ajd vozi...nidze veze...
Reklama bato reklama, H&R je izbacio da to ima u ponudi za dotičnog Focusa, pa ko voli nek izvoli da kupi, a H&R i jeste profi firma koja se bavi isključivo ovjesom, od malo boljih serija do profesionalnog trkačkog programa. Otiđi malo na njihov Web Site pa pročitaj o čemu se radi.
Frenkie-3B je napisao(la):
Dottore je napisao(la):
daki je napisao(la):
Bezveze nevidi se nikakva promjena ....
Kako bezveze :icon_question:
Čuj nevidi se promjena ... znači ja sam stavio Koni amortizere kod sebe na auto i to je bezze jer se NEVIDI promjena, a što auto leži jedno 30 puta bolje to je ipak bezze !
A i ovi ostali komentari su za nabiti nogom ! Na autu je urađen ovjes, jel čitate Vi postove ili samo gledate slike ...
"profesionalni Tuning" kaže Frenkie-3B , pročitaj post i zabiciklaj se
@ Dottore cuj care temu sam procito,nego ova prica je postavljena pod "kako to rade profesionalci",pa ako je izmjena ovjesa profesionalizam onda ja ne znam :icon_confused:
pa ako nije profesionalizam šta je ? Amaterizam ? Amaterizam je kad kod kuće malo se hvatiš bonseg pile i obriješ opruge, a ovo što radi ovde navedeni H&R je čisti profesionalizam.
daki je napisao(la):
Dottore je napisao(la):
daki je napisao(la):
Bezveze nevidi se nikakva promjena ....
Kako bezveze :icon_question:
Čuj nevidi se promjena ... znači ja sam stavio Koni amortizere kod sebe na auto i to je bezze jer se NEVIDI promjena, a što auto leži jedno 30 puta bolje to je ipak bezze !
A i ovi ostali komentari su za nabiti nogom ! Na autu je urađen ovjes, jel čitate Vi postove ili samo gledate slike ...
"profesionalni Tuning" kaže Frenkie-3B , pročitaj post i zabiciklaj se
Tema je stavljena pod kako to rade profesionalci. Ja ti rekoh i kod mene na Focusu je H&R. Jedino mi fale distanceri, za kojima nemam potrebe, pa nisam ni stavio. Staviti kao vijest medju ostale iz automobilizma je krajnje smjesno. Ova vijest je izasla na svim mogucim portalima, a to je presmjesno za ovakvo auto. Kada je Focus RS u pitanju nema tog ovjesa koji mu moze poboljsati lezanje u krivinama vise nego sto vec lezi.
Razmisli ljudi su stavili na njega sve sto se moglo stavti. Tako da DA, bezveze je i cak se i ne primjeti.
Ovjde se vidi razlika...
Sta mislis koji je ovjes na ovom bijelom?
Smiješno ? Misliš da će Focus ležati slabije sad sa H&R-om ? Jel ti znaš kako H&R uopšte pravi opruge ? Da li znaš da možda nevrše neke testove na automobilima ili možda misliš da samo odoka frknu na auto i to je to maca, još ga samo zatamni ... Vijest izašla na svim portalima i sad su svi budale :lol: Sad što ima H&R i za Ferrari, Porsche, BMW ... i ko ga stavi na takvo vozilo on je zajebo ovjes
nema šta, izvala godine !
A ta razlika što si stavio za mk2 ... opet mješaš kruške i jabuke ... to su amortizeri sa podešavanjem visine, a opet se vraćam na temu , navedeno je samo
opruge i distance
a ne gewinde za gore navedeno vozilo ... tako da
I JOŠ JEDNOM, NIJE NAPISANO DA JE OVDE RAĐEN BODY KIT, OVJES O V J E S... a vi komentarišete ništa se neprimjeti
Neko ganja performanse a neko izgled ...
Malo edukacije
http://www.h-r.com/index.php?sprache=en
http://www.hrsprings.com/projects/