Član
Evo ovako. Na auto trenunto imam neke Continental Sport Contact ,pise na njima 096 ,kao datum proizvodnje,jedni mi kazu da se radi o 14 godina starim gumama,drugi da se zapravo radi o 9. mjeseci 2006. godine kao datumu proizvodnje,nebinto,gume su sranje,otvrdnule,plastika sama. Na rejsu u nedjelju dok je bilo kise nisam mogao krenut,ukopam se skroz,ni na suhom nisu puno bolje,ispalim se,al klizem dosta i sa boljim gumam vjerujem da bi to bilo puno bolje.
Dakle,pitanje je koje gume uzet za naprijed samo da su dobre za potezanja,dakle neke mekane,nemojte mi preporucivat nikakve slikove,rezane slikove nit ista slicno,neam para ja za toga,nit imam auto koje ce ih vrtit kako treba.
Cuo sam od par ljudi da su Tigar Hitris dobre,odnosno dobre su na pocetku,gornji sloj im je mekan,mana je valjda sto se brzo trose,kao i sve mekane gume. Uglavnom neki best buy su mi one zasad,dvije u mojoj 185/60/14 dimenziji dodje oko 130-140 km
Haj par savjeta
Dakle,pitanje je koje gume uzet za naprijed samo da su dobre za potezanja,dakle neke mekane,nemojte mi preporucivat nikakve slikove,rezane slikove nit ista slicno,neam para ja za toga,nit imam auto koje ce ih vrtit kako treba.
Cuo sam od par ljudi da su Tigar Hitris dobre,odnosno dobre su na pocetku,gornji sloj im je mekan,mana je valjda sto se brzo trose,kao i sve mekane gume. Uglavnom neki best buy su mi one zasad,dvije u mojoj 185/60/14 dimenziji dodje oko 130-140 km
Haj par savjeta