sličan problem sam imao na svojoj A8ici, otjerao u servis u domaćem mjestu nekoj firmi (necu da imenujem) i oni su promjenili te regulatore i još što šta i nisu ništa napravili....
onda sam igrao slučaja navratio u NIPEX samo na dijagnostiku i otkrivanje kvara, kad mi momak tamo reće za jedno 5min samo sto ga je skopcao na racunalo, crijevo koje ide od turbine do motora, ali eto provjerit ce,
i stvarno je bio u tome kvar, crijevo je bilo puklo, i crijevo je bilo oko 250km +30km ruke sve u svemu 280km
a kod tog servisera kod kojeg sam bio prvenstveno, izmjenili su regulatore i još što šta mnogo toga, i naplatili oko 550km sve, i nisu ništa napravili, odustao sam bio od njih onda kada su rekli da je problem u turbini i da bi trebalo nju mjenjati, onda su mi se oci otvorile i tada sam skontao da nemaju blage....
ovlasteni servis, jeste mnogo novca, ali jeste i odmah riješen problem, stim da, ovako kao ja, možeš izgubiti mnogo više lutajući okolo, da ne napominjem povećanu potrošnju i čađenje (što predstavlja kao blamažu):lol: