evo da i ja utaborim koju pametnu kao GT fanatic!
okanite se emulatora,prvo to!
a sto se tice GT-a meni je to,podrazumijva se broj jedan igirca ikad,presao prvi dio 98. na ps1,zatim u 2000. sam presao kompletno drugi dio,pa onda oko 2003. na ps2 presao oko 90% treci dio,a onda opet 2006. presao kompletno GT4.ono koji planiraju prelaziti GT4 nek si nadju,kupe,pozajme ,sta god celicne zivce,sve je lako samo treba vremena,ali preci misije u GT4 nije ni lagano,a vremena treba ko u prici.
e sad,PS3 nazalost mogu jos uvijek samo sanjat,a Prologue je samo uvod u pravu stvar,to su izbacili i prije cetvorke,a "prava stvar" izlazi tek iduce godine.
nego kad smo se vec dotakli teme "realne igre",imam i tu da dodam koju,kazu da je po realnosti fizike Live For Speed ipak najbolji ali sa sa GT-om ne moze mjeriti jer GT ima licencirane aute,staze,tunerkse kuce,sve ali ipak i GT je pri samom vrhu,dali su mu ocjenu 8/10 sto se tice realnosti fizike,a to je puuuno.
skoro sam igrao GT2 na PSP,covjece nisam mogao vjerovati da je GT i tad bio jako realan.
japanci su carevi.
e sta sam jos cuo za Kazunoria Yamauchia (tvorac GT-a) da je za prve novce koje je zaradio kad je prodao engine za GT kupio sebi i jaranu R32,hehe i jos jedna zanimljivost je da se lik zakleo da ce za zivota obici sve staze na svijetu ma koliko bilo be/znacajne.
danas su se Kazunori i Polyphoni digatal bacili ne samo u razvoju igre nego i stavrno zivotu gdje se bave tuningom i imaju svoju tuning kucu "Opera performance"
heh,dugacak je post,ali ja jednostvano volim GT