Gran Turismo 4

Gran Turismo 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ev da pitam gamere da li zna iko da li GT 4 ima za PC I JE LI IKO IGRAO GLEDAM tu igricu na googlu ali nepise da ima za pc ali je igra beton ima ko 700 razlicitih auta ma ima od fice do lamba haj odg ko zna ::::thx

Član
evo ti dobra adresa ;) ima i besplatan igrački magazin PDF za skinti a i pretraga
http://www.pcigre.com/

Član
Nema je za PC, ja bih samo radi te igre kupio PS2 ili PS3, ne znam na koju vec ide... Igra je beton betona, realna do maximuma... Gledao sam emisiju, i taj japanac sto je napravio igru, provozao je svako auto iz igre, sam je obišao sve staze, i u stvarnosti ako ima neka brazda na asvaltu, ona je prenesena i u igru... Sjecam se da je oborio rekord na nekoj stazi sto je drzao neki svjetski poznati vozac... Dobro si me podsjetio, valja mi iskopati PlejStejšn kec... radi i nakon 10 godina, ubaciti Gran Turismo dvicu i pici... to je igra koju nikada nisam prešao, i koju mogu igrati i dan i noć :D

Član
GT4 i bilo koji dosad je igra koja prodaje PS konzole, zasticena vrhunski i moze se igrati samo na PS-u. Cuo sam da postoje neki programi, engine-i koji omogucuju igru na compu al cisto sumnjam da je i priblizno dozivljaju igre na PS-u.

E da, jucer probao GT5 PROLOUNGE,  cista perverzija...

Član
GOLFVR6 je napisao(la):
GT4 i bilo koji dosad je igra koja prodaje PS konzole, zasticena vrhunski i moze se igrati samo na PS-u. Cuo sam da postoje neki programi, engine-i koji omogucuju igru na compu al cisto sumnjam da je i priblizno dozivljaju igre na PS-u.

E da, jucer probao GT5 PROLOUNGE,  cista perverzija...

jeste igra je prava al nikad ne bi uzeo konzolu,kompjuter je zakon ;)
evo odgovor za GOLFVR6,što se tiče programa za igranje igara sa PSa manite se toga,moja preporuka;),imam gigabajt taki programa sve smeće, najveći problem je bios koji ne prepoznaje gotovo ni jednu igru,a drugi problem je hardver jer nijedan emulator nće da prepozna pravu konfiguraciju,meni npr. umjesto 512mb na grafičkoj neki poznaju 128mb.......itd,itd..... Ja čekam da na zimu ili početkom iduće godine izađe novi NFS pa se naigram :D a ovaj novi NFS PRO STREET je glupost da je nema nije ni čudo da je propala na tržištu
imate igru RACE DRIVR GRID za kompjuter skoro izašla voza se po stazama,gradovima...realna šteta,grafika odlična..........

Član
E ovako ja znam da se 2ca PS moze emulirat za PC treba:program, BIOS s oznakom ps i to je to i ja sam igrao kod sebe na compu PS2 igre a sad 3ca to je vec 2ga prica i tome treba vremena a GRID je u stvari nastavak TOCE i koristi isti engine kao i DIRT

Član
hvala vam svima znam da je igra beton ma nema veze za pc i te programe mrsko mi to praviti i onako cu dobiti ps3 za koji mjesec valjda ce do tada izaci gt 5 jer sada mislim ima samo skracena verzija te igre hvala :D

evo da i ja utaborim koju pametnu kao GT fanatic!

okanite se emulatora,prvo to!

a sto se tice GT-a meni je to,podrazumijva se broj jedan igirca ikad,presao prvi dio 98. na ps1,zatim u 2000. sam presao kompletno drugi dio,pa onda oko 2003. na ps2 presao oko 90% treci dio,a onda opet 2006. presao kompletno GT4.ono koji planiraju prelaziti GT4 nek si nadju,kupe,pozajme ,sta god celicne zivce,sve je lako samo treba vremena,ali preci misije u GT4 nije ni lagano,a vremena treba ko u prici.

e sad,PS3 nazalost mogu jos uvijek samo sanjat,a Prologue je samo uvod u pravu stvar,to su izbacili i prije cetvorke,a "prava stvar" izlazi tek iduce godine.

nego kad smo se vec dotakli teme "realne igre",imam i tu da dodam koju,kazu da je po realnosti fizike Live For Speed ipak najbolji ali sa sa GT-om ne moze mjeriti jer GT ima licencirane aute,staze,tunerkse kuce,sve ali ipak i GT je pri samom vrhu,dali su mu ocjenu 8/10 sto se tice realnosti fizike,a to je puuuno.

skoro sam igrao GT2 na PSP,covjece nisam mogao vjerovati da je GT i tad bio jako realan.
japanci su carevi.

e sta sam jos cuo za Kazunoria Yamauchia (tvorac GT-a) da je za prve novce koje je zaradio kad je prodao engine za GT kupio sebi i jaranu R32,hehe i jos jedna zanimljivost je da se lik zakleo da ce za zivota obici sve staze na svijetu ma koliko bilo be/znacajne.

danas su se Kazunori i Polyphoni digatal bacili ne samo u razvoju igre nego i stavrno zivotu gdje se bave  tuningom i imaju svoju tuning kucu "Opera performance"

heh,dugacak je post,ali ja jednostvano volim GT  :)

Početnik
GT 4 je dobar. Davno sam ga nekad igrao, presao oko 92% igre...ali ako hocete pravu simulaciju, nabavite GTR 2, PC platforma...nema dalje..odavno vise nemam vremena za igranje, ali GTR 2 skoro da nije igra, nego ludacki simulator voznje...

GT4 najbolja simulacija utrke ikada!!!
Emulacije su sranje, rijetko koja igra radi kako treba, al evo probajte:
http://www.emulator-zone.com/

Inace za igre konzola je zakon, jedino sto se ne moze igrat na konzoli, kao na PC su FPS.

Početnik
Tek kada u GT4 ugasite trakciju i vozite na mokrom, i isprobate sve staze, istestirate sve, shvatite da to i nije bas tako realno..npr. kako auto bez trakcije vidno brze prolazi kroz krivine nego sa trakcijom? Probajte to na GTR 2, pa kada vam zadnji kraj zakaci zid i otpadne tocak (ili hauba, ili se prevrnete)vidjecete zasto ce vam poslije GTR-a 2 GT4 izgledati kao klasicna arkada...

Član
Nece GT ni jedan naci na racunaru,ja odkad se vec raspitujem imal gdje,ali na zalost ne :( igra je fenomenalna!

Član
Mada ono postji jedno rjesenje,kao sto je kolega vec rekao postoje tz. EMULATORI za playstatio i sve ostale konzole,samo je jako tesko naci,a kad taj program imate,on ustvari pruza mogucnost da ubacite cd od PS.a a racunar pomocu emulatora ga moze prepoznati i reprodukovati!

Imao sam ja Emulator za PS1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.