elvis_h je napisao(la):nekontam u naslovu stoji VR6 a na autu pozadi pise TDI :icon_question::icon_question:
elmir je napisao(la):elvis_h je napisao(la):nekontam u naslovu stoji VR6 a na autu pozadi pise TDI :icon_question::icon_question:
pa vidis motor......
a dobro mu cuce ove powertechice, dva seta sam imao a bice izgleda i treci samo 16-ke
stavljaj jos slika, kako teku daljni radovi.. ovo ce bit zanimljivo nesto..
uvecini slucajeva ne otvori mi sve slike a do cega je da ga hebes neznam,tako da motor i nisam vidioelvis_h je napisao(la):elmir je napisao(la):elvis_h je napisao(la):nekontam u naslovu stoji VR6 a na autu pozadi pise TDI :icon_question::icon_question:
pa vidis motor......
a dobro mu cuce ove powertechice, dva seta sam imao a bice izgleda i treci samo 16-ke
stavljaj jos slika, kako teku daljni radovi.. ovo ce bit zanimljivo nesto..
Dottore je napisao(la):sa obzirom da je auto iz Cazina, odmah unaprijed znam da ce biti savrsen
GolFanatiCars je napisao(la):Dottore je napisao(la):sa obzirom da je auto iz Cazina, odmah unaprijed znam da ce biti savrsen
Potpis
Dobar golf Dit ce to odlican projekt, redovno obavjestavaj i stavljaj slike
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Dottore je napisao(la):sa obzirom da je auto iz Cazina, odmah unaprijed znam da ce biti savrsen
Potpis
Dobar golf Bit ce to odlican projekt, redovno obavjestavaj i stavljaj slike
ja sam davno rekao da nema boljih auta nego u Cazinu i Bihacu
vidi keca na terasi:icon_eek::icon_eek:
enesss je napisao(la):auto je zavrseno,i ispao je vise nego dobar .... postavice neir slike,a mislim da imam i ja nekoliko vidjecu