G2_1.6B je napisao(la):
Ovo sve postovi na isti kalup dajte nesto konkretno ...Zao i meni auta , ali sta je tu je. Sta ces sad radit' , kupovat' novo , a ovo otpad ili pravit' ovo? Daj neke slike da vid'mo kol'ka je steta, Poz
Izvinjavam se vlasniku teme, al' jednostavno ne mogu da ne kažem, al' izbrisaću veoma brzo.
Stvarno svaki tvoj post je očaravajući, drugačiji od ostalih, nešto specijalno, moderno, tako da ostanem zatečen kad vidim svaki tvoj post i sav taj sadržaj kvalitetno napisan, da bi ga tako rado izbrisao Fkt ti svaki put pišeš sve konkretnije stvari kako natunirati nešto(ovo nešto čitaj Golf 2) i dijeliš savjete neke. Sjedi i čitaj šta drugi pišu. Nemoj pametovat previše. Jednom si dobio upozorenje, a ovo ti je posljednje.
I ima u off topicu tema "legija stranaca" koju je otvorio tvoj vršnjak, pa ti predlažem da pročitaš zadnji post u toj temi da ti ne kopiram isti sadržaj. Znači što sam rekao njemu, samo zamisli da sam rekao to isto i tebi.
Je li vam to učiteljica zabranila da koristite slovo "i" u riječima. Ne trebaš nama pisati riječi bez tog slova "i" jer nas ne trebaš očaravati, to piši tamo nekim curicama na facebook-u, jer one misle da si frajer ako tako pišeš.
Toliko