Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
E Marko brate pa nemoguce, oficijelno si vec maler od mene, priznajem, totalno sranje
zato moje auto niko ne voza sem mene, ako i dam to je krug gdje ga mogu vidjet il eventualno sam ja na suvozackom, zao mi je stvarno
E Marko brate pa nemoguce, oficijelno si vec maler od mene, priznajem, totalno sranje
zato moje auto niko ne voza sem mene, ako i dam to je krug gdje ga mogu vidjet il eventualno sam ja na suvozackom, zao mi je stvarno
Jbg ljudi, ziva je glava sta cemo sad...Od osiguranja nema nista jer je on kriv, nesto cemo se dogovoriti i to je to. Zao mi je mnogo auta jer mi je ovo prvi auto koji je u bukvalno perfektnom stanju bio, kao da je juce izasao iz fabrike, pri tom je unikatan,a imao sam i lepe planove za njega
Velika steta.:icon_sad:
Prosle zime sam imao slican slucaj.
Pijani prijatelj je dao trijeznom da vozi da bi se spasao eventualne kazne, medjutim ovaj je sletio i totalno unistio Pug 206SW.
Sva sreca da nikome nista nije bilo
Vazno da je on ziv i zdrav a lim ce se vec nekako srediti
jebena situacija, najvaznije da nije pala glava, ostalo sve se da nekako nadoknaditi. sad se ne zna kome je gore, tebi ili tom jaranu. zato auto i ne treba davati drugima, ne iz neke hajmo reci "skrtosti" nego bas zbog ovakvih situacija. sranje se desi sad pa sad. i sad nit on tebi moze nadoknaditi tu stetu odma, nit ti mozes biti takav pa zapeti da ti da pare...
jbg, ne bih ti bio u kozi. nadam se da ce se koliko god je to moguce uspjesno zavrsiti. pamet u glavu za ubuduce...