Sina Član 07.02.2009 #31 RE: Golf mk3 by Vedo drama Extra golf.... Extra posao si odradio...svaka cast....
dadao_style Član 07.02.2009 #34 RE: Golf mk3 by Vedo drama extra svaka čast dobre felgice jesu ovo 9 jota zadnje ako jesu to je to to se traži
RE: Golf mk3 by Vedo drama extra svaka čast dobre felgice jesu ovo 9 jota zadnje ako jesu to je to to se traži
trizex Član 07.02.2009 #36 RE: Golf mk3 by Vedo drama To su ove bebice Sumnjam da cu ih kad prezaliti
Fiesta_Boy Član 07.02.2009 #37 RE: Golf mk3 by Vedo drama VEDO skidam kapu brate...nema ovakve 3 nasiroko i nadaleko...:123: "Vedo Drama TUNING"
RE: Golf mk3 by Vedo drama VEDO skidam kapu brate...nema ovakve 3 nasiroko i nadaleko...:123: "Vedo Drama TUNING"
CoL3 BHT Ovisnik 07.02.2009 #40 RE: Golf mk3 by Vedo drama :icon_eek: nemma rijeci,jedna od meni ljepsih trica kojih sam vidio
Death_beat Član 07.02.2009 #41 RE: Golf mk3 by Vedo drama ma extra je golf, ali ovo unutra mi se nimalo ne svidja..jbg ali sto se ti exterijera..nemam zamjerke, odlicno sve
RE: Golf mk3 by Vedo drama ma extra je golf, ali ovo unutra mi se nimalo ne svidja..jbg ali sto se ti exterijera..nemam zamjerke, odlicno sve
B bulex Član 07.02.2009 #43 RE: Golf mk3 by Vedo drama edoze je napisao(la): hos se zenit premocan golf,bez zamjerke Kliknite za proširenje... takvog te volim :icon_twisted:
RE: Golf mk3 by Vedo drama edoze je napisao(la): hos se zenit premocan golf,bez zamjerke Kliknite za proširenje... takvog te volim :icon_twisted:
gaga Član 07.02.2009 #44 RE: Golf mk3 by Vedo drama nisi trebao farbati unutrasnjost u crveno okolo extra
E edoze Član 07.02.2009 #45 RE: Golf mk3 by Vedo drama bulex je napisao(la): edoze je napisao(la): hos se zenit premocan golf,bez zamjerke Kliknite za proširenje... takvog te volim :icon_twisted: Kliknite za proširenje... bule kao sto rekoh nekad,I,II i III su mi pravi golfovi,ovo ostalo je bezze
RE: Golf mk3 by Vedo drama bulex je napisao(la): edoze je napisao(la): hos se zenit premocan golf,bez zamjerke Kliknite za proširenje... takvog te volim :icon_twisted: Kliknite za proširenje... bule kao sto rekoh nekad,I,II i III su mi pravi golfovi,ovo ostalo je bezze