MONTOYA Član 18.03.2009 #151 RE: Golf mk3 by Vedo drama sad su me zvali iz limarske radionice... ZAVRSEN JE... AMELE ETO ME ! ! ! !:lol::lol::lol:
RE: Golf mk3 by Vedo drama sad su me zvali iz limarske radionice... ZAVRSEN JE... AMELE ETO ME ! ! ! !:lol::lol::lol:
Frenkie-3B Član 18.03.2009 #152 RE: Golf mk3 by Vedo drama sta reci nego odlican golf 3 jedan od boljih na ovom forumu,radis ga sa stilom svaka cast
RE: Golf mk3 by Vedo drama sta reci nego odlican golf 3 jedan od boljih na ovom forumu,radis ga sa stilom svaka cast
IGY Član 18.03.2009 #153 RE: Golf mk3 by Vedo drama mi samo furamo ideje, majstor je zaduzen za detalje majstoreeee ruke ti se pozlatile
RE: Golf mk3 by Vedo drama mi samo furamo ideje, majstor je zaduzen za detalje majstoreeee ruke ti se pozlatile
MONTOYA Član 18.03.2009 #154 RE: Golf mk3 by Vedo drama Limar zavrsio svoje... karambolke zavrsene.. sve odvuceno Amelu da kompletira u jedno...
RE: Golf mk3 by Vedo drama Limar zavrsio svoje... karambolke zavrsene.. sve odvuceno Amelu da kompletira u jedno...
tibor987 Član 18.03.2009 #157 RE: Golf mk3 boja je perverzna, ako bude ovaj paint na golfersu, bit ce super
IGY Član 19.03.2009 #158 RE: Golf mk3 tibor987 je napisao(la): boja je perverzna, ako bude ovaj paint na golfersu, bit ce super Kliknite za proširenje... bice taj ili nijedan pa to radi Amel u njega nema sumnje
RE: Golf mk3 tibor987 je napisao(la): boja je perverzna, ako bude ovaj paint na golfersu, bit ce super Kliknite za proširenje... bice taj ili nijedan pa to radi Amel u njega nema sumnje
Schumi Član 19.03.2009 #159 RE: Golf mk3 Onda će mu u saobraćajnoj pisati BOJA:ZAVISI OD VREMENA :lol: Od žute do crvene
adi187 Član 19.03.2009 #160 RE: Golf mk3 :lol: dobra fora za boju u saobracajnoj ZAVISI OD VREMENA :lol: A fakat je boja EXTRA, felge su VRH jos dok se sve sklopi bit ce samo tako .... Sretno u nastavku!
RE: Golf mk3 :lol: dobra fora za boju u saobracajnoj ZAVISI OD VREMENA :lol: A fakat je boja EXTRA, felge su VRH jos dok se sve sklopi bit ce samo tako .... Sretno u nastavku!
.nOKe Legend 19.03.2009 #161 RE: Golf mk3 ma dramicu, golf ti i bez karambolki gori, al sto je stabilan malo je rech jedva cekam da se ovo zavrsi
RE: Golf mk3 ma dramicu, golf ti i bez karambolki gori, al sto je stabilan malo je rech jedva cekam da se ovo zavrsi
Samir_GTi_16v Član 20.03.2009 #162 RE: Golf mk3 Schumi je napisao(la): Onda će mu u saobraćajnoj pisati BOJA:ZAVISI OD VREMENA :lol: Od žute do crvene Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
RE: Golf mk3 Schumi je napisao(la): Onda će mu u saobraćajnoj pisati BOJA:ZAVISI OD VREMENA :lol: Od žute do crvene Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
badboy Član 22.03.2009 #164 RE: Golf mk3 lijep je nema sta ... samo lijepo je i ono CHELSEA FC to kralju samo nastavi
xzone Član 23.03.2009 #165 RE: Golf mk3 bila dobra trojka ako odradis karambolke kao na slici bezveze ce biti bar meni je ovako puno bolje izgledala...
RE: Golf mk3 bila dobra trojka ako odradis karambolke kao na slici bezveze ce biti bar meni je ovako puno bolje izgledala...