Član
Vidim davno se registrovao, a vidim da nigdje nisam spomenuo moju vozilicu pa da krenemo ovako....
Tek kupljen prije 3 i pol godine...
I onda su poceli radovi...
dosle felnice...
opruge
postavljeno iznad
vr lip
i golf je otisao na farbanje karambolki..
zavrsene..
Eh onda je uslijedilo mjenjanje optike ali te slikice sad nemam....uglavnom dosta mi je bilo majstora pa sam odlucio stvar uzeti u svoje ruke...zadnja karambolka se nanovo radila....
Dramaturgija.......
I naravno trazio sam pristupnicu medju grtalice..
To je bilo za sezonu 2007...koja je bila i vise nego uspjesna...
Db drag Bijeljina 2 mjesto, Modrica 1 mjesto (SA), Sarajevo 1 mjesto i Banja Luka 3 mjesto (SB)....ovo ne bih uspio bez ekipe car audia Farisa i Muhe...hvala decki jos jednom...
Al ovo nije kraj golf je otisao u garazu preko zime i vrlo je zaplatio :lol: :lol: :lol:
Kao sto rekoh dosta mi je bilo majstora pa sam uzeo stvar u svoje ruke i 30 dana nisam izlazio iz garaze...cijeli januar...ali kad sam vidio krajnji proizvod nije mi bilo zao...
Rastavljanje svega zivog...
DISTANCE
Nove stope....
Ovo sam se malo igrao....
Tek kupljen prije 3 i pol godine...
I onda su poceli radovi...
dosle felnice...
opruge
postavljeno iznad
vr lip
i golf je otisao na farbanje karambolki..
zavrsene..
Eh onda je uslijedilo mjenjanje optike ali te slikice sad nemam....uglavnom dosta mi je bilo majstora pa sam odlucio stvar uzeti u svoje ruke...zadnja karambolka se nanovo radila....
Dramaturgija.......
I naravno trazio sam pristupnicu medju grtalice..
To je bilo za sezonu 2007...koja je bila i vise nego uspjesna...
Db drag Bijeljina 2 mjesto, Modrica 1 mjesto (SA), Sarajevo 1 mjesto i Banja Luka 3 mjesto (SB)....ovo ne bih uspio bez ekipe car audia Farisa i Muhe...hvala decki jos jednom...
Al ovo nije kraj golf je otisao u garazu preko zime i vrlo je zaplatio :lol: :lol: :lol:
Kao sto rekoh dosta mi je bilo majstora pa sam uzeo stvar u svoje ruke i 30 dana nisam izlazio iz garaze...cijeli januar...ali kad sam vidio krajnji proizvod nije mi bilo zao...
Rastavljanje svega zivog...
DISTANCE
Nove stope....
Ovo sam se malo igrao....