Član
Izvini prijatelju nisam te razumio.Meni je spica kako se veze pojas
Ako je postar, tj. Golf Deutche Post, onda bi mu se pojas veze gore na stoku.Izvini prijatelju nisam te razumio.
Kupljen od domaćina koji je bio vlasnik od 1997 pa sve do februara ove godine.fin gollf djeluje očuvan,koji su planovi?
Ovaj kod mene se veže na standardni način, kod ručne da se tako izrazim. Prethodni vlasnik mi je rekao da su mu rekli prilikom uvoza da je bio poštanski pa sam zato pomislio. U komšiluku takođe ima golf iste boje i ostalih karakteristika ali kod njega se pojasevi vežu ka gore.Ako je postar, tj. Golf Deutche Post, onda bi mu se pojas veze gore na stoku.
Ovaj kod mene se veže na standardni način, kod ručne da se tako izrazim. Prethodni vlasnik mi je rekao da su mu rekli prilikom uvoza da je bio poštanski pa sam zato pomislio. U komšiluku takođe ima golf iste boje i ostalih karakteristika ali kod njega se pojasevi vežu ka gore.
Haha, sva sreća pa je kod mene drugačije.Moguce, znam da su ti zuti golfovi "postarski" i vezu se ka gore, kad nisi svezan a vidis muriju nema sanse da se zavezes hahahha
Svaki savjet je dobrodošao.Kada je izasao iz fabrike 100% je imao pojaseve koji se vezu gore na vratima.
Drug iskren savjet nemoj nista stavljati na njega, ni spojler a kamo li zatamnjivanje stakala. Stavi lijep zadnji lonac, felgice i spusti ga. Mozes nabaciti i blendu i farove sa krstom
Svaki savjet je dobrodošao, pa ćemo vidjeti na šta će da liči.Steta na ovo stavljati spojlere... ats felgice i spusti al radis po svom ceifu