RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja)
Aj i ja kojuda slozim...
Prvo mogu otvoreno da kazem da ovaj golf mene uzima kad oces naravno grad,krivine,kratke ravnice...otvorene mu kazem cao !
Izgled kao izgled nije los,nije dobar al da je gadan nije sigurno! Alo jel vi vidite sta smo citali i citamo u raznim magazinima, juce uze MAXI tuning i pogleda onog golfa iz ZG narandzastog,citam teks i ocu da propadnem u zemlju aaaaa...(ko ima taj broj neka obnovi gradivo)
Ovaj projekat jos nije gotov,ide se ka nekom primjerenijem style-u ali ne german stylu !
Sledece bitno je sto bi se trebao farbati i ici novi motor unutra i to ne bilo kakav ali otom potom...
A sad malo uopsteno o nama germanicima ili vama svejedno je i ja to volim i furam ali ljudi sta vam je alo sta smo se umislisli kao mismo na nivou,mi furamo german style,mi smo oldshool !!!
Do prije 5 god. svakom je biosan da ima m3 look pragove i retrovizore,sjetite se malo vi germanci a medju vama i ja kad sam kao prvu stvar na golfa stavio m3 look retrovizore i msl. da sam uhvatio boga za muda da izvinete...:icon_mad:
A koji bi fazon bioda je sve jedan golf german stle,hahahaahhaha pa ko je bio u Karlovcu na vv showu mogao je vidjeti 30 potpuno identicnih trojki,ono je izgledalo beezzzze ali je sve jedna "ajzrao" odradjena !!!
Neka,neka ja volimkad ima svega,volim kad vidim nekog passata sa branicima d ozemlje i spojlerom na krovu jer znam da je razlicit od mog i da je volim jedno a on drugo, manje volimda vidim nekog passata german stle je r znam da je automacki bolji do mog xD !!!
Svi smo razliciti,svi imaju druge poglede na svijet i zato nesmjemo i nemozemo da pljujemo po drugima,jer taj drugice na nekomdrugom mjestu da pljuje po nama,ovo je sramota kakvise komentari pisu po forumima i sto je najgore kad kompletna administracija i forum napadnu na nekgoa ko ima cunirano auto...
"Ja predstavim auto i neki brijac meni napise "idi bre pokri se dekom i spavaj,nemojda se brukas" alo to je moralna javna uvreda...da je to na mom forumu ladnom bi popusio waring ako ne i kraci ban...pa ko si ti ako furas german style BOG ? jesi sutra malo isto sto i svi mi !!! :icon_biggrin:
Zato samo opustenzija i kulerica,ko sta voli nek izvoli,nemu na volji !!!
(sve se odnosi na sve,govorim u ime svih nas i sebe ubrajam u germance :icon_smile:, nebi volioda se neko ovom prilikopm nadje uvrjedjen,ali i ako se neko uvrjedi msl. da ce znati da sam upola u pravu)