Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zadnji dio stvarno predobro izgleda .. Drago mi je da nema više onih suvišnih dijelova .. Svaka čast,poseban respect zato što nije 'golf po šablonu" već je iz tvoje glave i odrađen je sa ukusom . .Nije da mi se nešto baš sviđa prednji branik ali može da prođe jer vidim kako si počeo promijenićeš ga još 27 puta :icon_biggrin: Ove feluge se odlično uklapaju :icon_smile: Jesi razmišljao da nabaviš kako baš od R32 5-ice one rore,ili da odnekud iskopaš nešto sličnih dimenzija,mislim da bi tek onda bio živa perverzija Respect
au ovo je predobrao odradjeno , svaka cast, zadnji dio je bez greske, tesko da moze bolje na dvici, felge bi bile ljepse da je polirani falc
odlicno odradjen golf
Meni se izgled ne svidja,preekstremno,pre plasticno,naravno to je samo moje misljene i ukus iako da se razumijemo nisam ni ljubitelj iskljucivo dosadnog german stylea,ali za G 60 turbo respect ,bar je masina prava u njemu