Anisx Član 10.03.2014 #331 neznam jednom mi je govorio da ima recarose uradjene i da stoje uglavnom treba se malo peglat s njim al moze se to dogovorit
neznam jednom mi je govorio da ima recarose uradjene i da stoje uglavnom treba se malo peglat s njim al moze se to dogovorit
dami2580 Član 27.03.2014 #332 danas naletih na originalni GTI auspuh, fabricki sa 2 izlaza i odma ga uzeo, a evo i jedna slika tapacirunga posto sam samo jedan zavrsio...
danas naletih na originalni GTI auspuh, fabricki sa 2 izlaza i odma ga uzeo, a evo i jedna slika tapacirunga posto sam samo jedan zavrsio...
stefan Legend 27.03.2014 #333 lonac extra fino ce mu leci, a tapacirung mi je bezveze, pokvarices auto nemoj to stavljati
cvijanovx1 Član 27.03.2014 #334 Lonac ce fino leci bas a tapacirung naj bolje stavi pa ces vidjeti kako je kad se namontira
dami2580 Član 27.03.2014 #337 hhahhahaahahahahah znao sam sta cete napisat za tapacirung vidicu hocu liu ih stavit najvjerovatnije da necu...
hhahhahaahahahahah znao sam sta cete napisat za tapacirung vidicu hocu liu ih stavit najvjerovatnije da necu...
Anisx Član 28.03.2014 #338 baci ovo nemoj chuning pravit ako si poceo vec da ga sredis malo lonac dobar
dami2580 Član 29.03.2014 #340 danas montirali lonac extra lego, malo mu ispolirali rore, ostalo ofarbali, bice sutra koja slika kako lezi na autu... pozz
danas montirali lonac extra lego, malo mu ispolirali rore, ostalo ofarbali, bice sutra koja slika kako lezi na autu... pozz
dami2580 Član 30.03.2014 #341 koja slika od danas, postavljen lonac u petak ali nisam imao kad da slikam, ali evo danas sam uslikao nekolike...
koja slika od danas, postavljen lonac u petak ali nisam imao kad da slikam, ali evo danas sam uslikao nekolike...
dami2580 Član 30.03.2014 #343 Anisx je napisao(la): ovi branici su katastrofa cime si ovo bojio sicevi su extra Kliknite za proširenje... ne razumijem sto su katastrofa, farbani su prije 2 god. kakvi ce izgledat...
Anisx je napisao(la): ovi branici su katastrofa cime si ovo bojio sicevi su extra Kliknite za proširenje... ne razumijem sto su katastrofa, farbani su prije 2 god. kakvi ce izgledat...