Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
danas se dogovorio za sjedista recaro od golfa g60, fabricka imaju motorice elektricni su, ali je vozacev u losijem stanju... bi li se moglo odradit, ima li neko u Mostaru da radi sjedista dobro, htio bih da ih uradim da budu tip-top, zadnja klupa je extra ko nova pa i suvozacev, ali vozacev je u losem stanju skroz vidi se i na slikama...
Ima ocvjek kod nas u Jelahu radi bas povoljno i mozda ti cak moze odraditi sa istim materijalom, u mene u kuma na Audiju A3 se poderalo vozacevo sjediste i covjek je presio istim materijalom i kao da je fabrika odradila tako dobro sije i spuzvu stavi i sve.
Da jos nesto neki dan je citav bus presvlacio msm sjedista sva hehe
moram nesto gledat, ovo je rijetkosta naci, tako da hocu da ih uradim da budu u tip-top stanju, pokusat cu naci isto platno, da bude fabricko stanje, a sa strana cu vidit hocu li kozu ili platno...
danas sjedista stigla u moje vlasnistvo, zapustena su dosta, prljava... treba ih presvuci...zadnja klupa je iz 2 dijela, ona nije toliko zapusteena ali je prljava... necu ih ubacivati u auto jos dok ih ne zavrsim imam i instalaciju za kopcanje, posto su na struju... nabavio sam i prekidac podizanja farova...zasad toliko...
super samo još ih fino presvući i ubaciti .kad budeš presvlačio reci majstoru koji bude radio da spužvu od naslona prebaci sa suvozačevog na vozačev jer će biti ugodnije da ti je bez krpljenja spužva a onaj drugi suvozačev nek krpi.
ako se uspijem skrpit s parama bice u sredini gti dezen a sa strane eko koza ili platno, ne znam jos vidicu, al dok se skrpim s parama malo
bice nesto ovako slicno, izmedju ova dva...
imas ovde kod jednog momka sto radi siceve extra moje je radio ispali su extra ak hos mozemo otic do njega on zivi na kocinama kod otpada lotus sicevi su jebenica