hahahhahahahha evo danas me cijeli dan krst volana izhandrio i nista nisam uradio... Na letvi volana je krupni kroner a moj stari kroner na krstu volana je sitni nezz sta da radim ....Ne valja ovo ništa ljubomoran sam sada malo....samo naprijed drug...sretno...pozzz
Koja je cijena zeka nema veze sto je crven ja cu njega ofarbat na novo i ove cu farbat ponovo... Pisi mi na ppodlicno drug..ma samo lagano naprijed imam ti ja zeku velikog na masku sto ide samo je ofarban u crveno...
Da me nije zima uhvatila i da sam sa finansijama bolji bio jos bi to detaljnije uradio ali zadovoljan sam i ovako a sto mi detalja ostane na proljece cu ih privesti kraju... Osim motora i stvari koje prate motor jos cu uraditi pod komplet prebrusiti i povariti sto bude i zastiti da sam preko zime miran a onda na proljece lagano privesti kraju unutrasnjost... Presvuci sve.... Gewinde sam nasao samo treba da dobijem slike da vidim sta kako ako to bude jos cu se za to zavaliti i zdravoo do proljeca hehhheovo se zove prava ljubav....svidja mi se tvoj rezim rada sve po PS mora biti ....svaka cast jedva cekam zavrsetak radova ...
Koja je cijena zeka nema veze sto je crven ja cu njega ofarbat na novo i ove cu farbat ponovo... Pisi mi na pp
Ide fabricki hladnjak od toleda... Nemam puno prostora to je istina ali malo prepravki na prsima i bit ce to ok...fino, kakav ti je hladnjak vode u planu jer nemas sad puno prostora