d@llygti je napisao(la):
.nOKe je napisao(la):
bas me interesuje ko je sudio, pa je ispalo ovako kako ti kazes..
jel ti sad jasno zasto ja ne idem na style, niti se uopste trudim da sredim auto za event..
Kolega ja sam odredio sudije i dalje stojim iza toga.
Samo zelim da mi odgovoris da li si ti imao priliku da vidis
sva tri ocjenjivana auta u RAT Style klasi u Gradisci pa mozes rasudjivati o kvalitetu ocjenjivanog i kompetentnosti sudija ili rasudjujes na osnovu cula-rekla-kazala po forumima ...
Koliko mi se cini nisam te primijetio na SR u Gradisci ... Ispravi me ako nije tako i oprosti ako grijesim ...
Pricao sam sa pukijem, jer mi je pravo zanimljiv lik, i svaki put naravno zelim da pobjedi, jer mislim da on u bih ima najvece izglede i najludje ideje sto se RAT style tice.. nisam bio u gradisci, niti sam komentarisao event, kao niti bilo sta vezano za taj event, samo sam se uhvatio tog dijela koji mi je on ispricao, i sve mi je bilo jasno..
realno gledajuci, ljudi koji furaju german ili extreeme ne mogu znati dovoljno o RAT style da bi ocijenjivali neciji auto, gledam iz svoje perspektive.. mislim da kod nas sudije jos uvijek nisu dorasle tome, ukljucujuci i tebe (bez ljutnje
)
RAT je specificna linija stylinga, prepuna nekih stinih folova, koje ce razumit samo oni koji vole i furaju taj stil, zbog toga bi najbolje bilo da imamo nekog vrhunskog rat stylera kao sudiju u toj disciplini, kao sto si ti u germanu ili madzid u extreemu, jel kontas o cemu pricam
a zakidanja na stylu je uvijek bilo, i bit ce, jer je to objektivno, zbog toga sam napisao ono gore iznad u prijasnjem postu.. nezahvalno je ocijenjivat, a i biti ocijenjivan :icon_smile: