Benz ili dizel, od benza 40km, od dizela 60...ado_d je napisao(la):Instrument tabla iz trice?
mirsadgolf je napisao(la):Vidim da imas servo volan dijelove. Imas li nosac servo pumpe sa zatezacem od dizela golfa dvice ili od pasata trice starija tipa?Nabavio sam sve za svog keca pa hocu postaviti.letva je drugacija nego u dvojke mora ici od cabriolet keca
ErRoR je napisao(la):Benz ili dizel, od benza 40km, od dizela 60...ado_d je napisao(la):Instrument tabla iz trice?
Iz dizela konzola kompletna prodana ostao sat i volan sa airbagom, od benza imam komplet kokpit i ostalo...ado_d je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Benz ili dizel, od benza 40km, od dizela 60...ado_d je napisao(la):Instrument tabla iz trice?
Dizel. A koliko je sve u kompletu. Sa satom i volanom?
ljuboje je napisao(la):zadnja peta gepek vrata za golfa 1?
znaci,treba mi da su tip top
da nisu propala dole na rubu...
:icon_smile:
Srednja konzola sa pepeljarom 25km, bez pepljare 15km, rucica imam kakvih ti volja, cijena 5-10km, stopke pola-pola od GT-a nemam trenutno... Za pasata jel mu treba komplet kutija za grijanje, tj kuciste malog hladnjaka sa klapnama ili samo onaj dio sto je pricvrsen za srednju konzolu sa sajlama...G2_1.6B je napisao(la):Golf MK2 srednja konzola (enterijer) ?
Steke zadnje?
Stopke ako imas crno-crvene ?
I rucicu menjaca ako imas neku ali za 4 brzinca (stara tipa)
Passat MK3 oni kolutovi od grijanja plastika unutra i okolo toga(da nije pukla) i sajle koje drze
cijene?
Pozdrav !