ErRoR je napisao(la):Na prodaju dijelovi za Golf II, trenutno na stanju 3x kompletna stranca dizeli, i 3x kompletna stranca benzinca, pa evo sve sto vas zanima moze tu, moze i na pm...
I jos jedan info, mimo ovih 6 golfova, prije je rastavljeno jos xx njih tako da ima dosta nekih dijelova....
ErRoR je napisao(la):Imam drug, tabla sa obrtajima ti je 30km...
Dizel motori, svi su dobri, cijena od 400 do 800km... Imam za 750KM obicni dizel iz stranca, jos u autu presao 87.000, da ne bude muljaza ovo ono, kad vidis skoljku u kojoj je motor znat ces da je kilometraza stvarna...Red_Line je napisao(la):dizel motor komplet sa hladnjakom i instalacijom, moze i turbo dizel ako je povoljan,,glavni uslov je ispravnost i dobra kompresija jer da ne moram odma radit generalku.pozdrav
Body Kit trenutno nemam ni jedan na stanju drug, a krovne kedere imam,al moram provjerit kakvi su na ovom zadnjem strancu, ako budu ispucali jebavat ih odma ne valjaju...bad_look je napisao(la):pozz drug, interesuje me gti body gkit imaš li šta????i Krovne lajsne u dobrom stanju golf sa dvoje vrata obje mi trebaju??pozzzz